GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρι: Συζητάμε για επιπρόσθετες κυρώσεις κατά της Μόσχας

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι τόνισε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της δεν προτίθενται να παίξουν παιχνίδια με τη ...

Κέρι: Συζητάμε για επιπρόσθετες κυρώσεις κατά της Μόσχας

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι τόνισε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της δεν προτίθενται να παίξουν παιχνίδια με τη Ρωσία και συζητούν το ενδεχόμενο επιβολής επιπρόσθετων κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας, γιατί υπονομεύει την ειρήνη στην ανατολική Ουκρανία.

"Η Ρωσία έχει εμπλακεί σε μια θρασεία και κυνική διαδικασία τις τελευταίες ημέρες", είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατά την έναρξη των συνομιλιών του στο Λονδίνο με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Φίλιπ Χάμοντ.

"Συζητάμε για επιπρόσθετες κυρώσεις, για περισσότερες προσπάθειες και είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί ότι δεν πρόκειται να παίξουμε αυτό το παιχνίδι (...) και να συμμετάσχουμε σε αυτού του είδους την εκπληκτικά θρασύδειλη συμπεριφορά", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση