GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου: Ο Βαρουφάκης "κόβει" χιλιάρικα...

Με ένα εναλλακτικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη η ολλανδική εφημερίδα " De Telegraaf ", η οποία έχει στο επίκεντρο της το...

Με ένα εναλλακτικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη η ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf", η οποία έχει στο επίκεντρο της το ελληνικό θέμα, τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο παρά πέντε του σημερινού Eurogroup και το ευρωπαϊκό χάσμα που προκάλεσε το γερμανικό "Όχι" στο αίτημα της ελληνικής πλευράς για παράταση της εξάμηνης δανειακής σύμβασης.
Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας φέρει τον τίτλο: "Να καταπιούν τον συμβιβασμό ή αλλιώς δραχμή", ενώ παρουσιάζει τον Γιάνη Βαρουφάκη σε... χιλιάρικο!
"Οι Γερμανοί θα αποφασίσουν αν η Αθήνα θα συνεχίσει στο ευρώ", γράφει στον υπότιτλο η εφημερίδα.

Το άρθρο που συνοδεύει τη φωτογραφία του "χιλιάρικου" αναφέρεται στο ελληνικό κείμενο που κατατέθηκε την Πέμπτη, στην αντίδραση του Βερολίνου που το χαρακτήρισε "Δούρειο Ίππο", στην τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και στο γεγονός ότι τόσο το ολλανδικό όσο και το γερμανικό κοινοβούλιο δεν έχουν τα χρονικά περιθώρια να εγκρίνουν επέκταση της πιστωτικής γραμμής προς την Ελλάδα, η οποία λήγει την 1η Μαρτίου.

2 σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΟΟΥΝ ΦΑΝΦΑΡΟΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ @@ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση