GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άμποτ δεν παραιτείται

Τόσο η δημοτικότητα του Πρωθυπουργού Τόνι Άμποτ όσο και η δημοτικότητα της κυβέρνησής του έχουν υποστεί καθίζηση, σύμφωνα με την τελευταία δ...

Ο Άμποτ δεν παραιτείται

Τόσο η δημοτικότητα του Πρωθυπουργού Τόνι Άμποτ όσο και η δημοτικότητα της κυβέρνησής του έχουν υποστεί καθίζηση, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση των εφημερίδων του συγκροτήματος Φέρφαξ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση Ipsos Poll, μόνο το 29% των ερωτηθέντων θεωρεί τον Τόνι Άμποτ κατάλληλο για Πρωθυπουργό (-9% σε σχέση με δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου έναντι 50% που συγκεντρώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μπιλ Σόρτεν (+3% σε σχέση με τον Δεκέμβριο).

Την ίδια στιγμή, η δημοτικότητα του κυβερνητικού συνασπισμού Φιλελευθέρων-Εθνικών μειώθηκε 8% και έπεσε στο 38%, ενώ του Εργατικού κόμματος αυξήθηκε 7% και έφθασε στο 40%.

Για την ώρα, πάντως, ο Πρωθυπουργός, παρά τις επικρίσεις που δέχεται, αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί, λέει ότι εκλέχθηκε από το λαό και ότι θα ηγηθεί της παράταξης και στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση