GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρανιδιώτης: Με ένα πουκάμισο μπλε ηλεκτρίκ θα υποχωρήσουν οι δανειστές; - ΒΙΝΤΕΟ

Στη θέση που εξέφρασε χθες, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook, σύμφωνα με την οποία, εφόσον η Γερμανία υποχωρήσει στις απαιτή...

Κρανιδιώτης: Με ένα πουκάμισο μπλε ηλεκτρίκ θα υποχωρήσουν οι δανειστές; - ΒΙΝΤΕΟ

Στη θέση που εξέφρασε χθες, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook, σύμφωνα με την οποία, εφόσον η Γερμανία υποχωρήσει στις απαιτήσεις της ελληνικής πλευράς, τότε η ΝΔ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, εμμένει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως είπε, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star.

«Εάν οι δανειστές υποχωρήσουν, τότε θα πρέπει εμείς να εξηγηθούμε, γιατί δεν το κάναμε τότε. Γιατί όλοι αυτό λένε, τόσο εύκολο ήταν; Δηλαδή, θα βάλουμε ένα πουκάμισο μπλε ηλεκτρίκ, με το χέρι στην τσέπη, θα πουλήσουμε τσαμπουκά με μία σταθερή σθεναρή θέση και θα υποχωρήσουν; Τότε, ναι θα πρέπει να εξηγηθούμε», ανέφερε ο κ. Κρανιδιώτης, τονίζοντας ότι, σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να εξηγηθούν αυτοί που είναι σήμερα στην εξουσία και όσοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κρανιδιώτης επισήμανε ότι ο Αντώνης Σαμαράς του είπε πως και 5% κίνδυνος να υπάρχει για το λαό, «εγώ δεν παίζω τη χώρα στα ζάρια. Δεν αμφισβητώ το κίνητρό του».

Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης, χρησιμοποιώντας ορολογία του ποδοσφαίρου, είπε: «Η πολιτική είναι σαν τη μπαλίτσα, που λέει και ο Αλέφαντος. Ότι γράψει το ταμπλό. Αν πούμε ότι ο Βαρουφάκης ήταν πολύ αθλητικός, έτρεξε πολύ γρήγορα, πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά φάμε 7-0, τότε νομίζω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα για τη χώρα».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση