GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοβελώνη: Σύγχρονοι εκπρόσωποι του μαυραγοριτισμού στο Ποτάμι

Επίθεση κατά του Χάρη Θεοχάρη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Αφορμή στάθηκε η αντιπαράθεση που ξέσπασε χθε...

Χρυσοβελώνη: Σύγχρονοι εκπρόσωποι του μαυραγοριτισμού στο Ποτάμι

Επίθεση κατά του Χάρη Θεοχάρη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Αφορμή στάθηκε η αντιπαράθεση που ξέσπασε χθες στη Βουλή μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Ποταμιού.

"Ο γνωστός λάτρης του Μνημονίου και του ΕΝΦΙΑ Χάρης Θεοχάρης με την συκοφαντική του επίθεση κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ που κατήγγειλε το "Ποτάμι" ως εκπρόσωπο ντόπιων συμφερόντων", αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Χρυσοβελώνη.

Και συμπληρώνει: "Η έμφυτη ευγένεια του Τέρενς Κουίκ δεν του επέτρεψε να αναφερθεί και στα ξένα συμφέροντα που εκπροσωπεί το "Ποτάμι". Στους σύγχρονους εκπροσώπους του μαυραγοριτισμού που επιτίθενται στους Έλληνες πατριώτες με την ιαχή "Γερούν γερά" αντί του παλιού "βάστα Ρόμελ"".

"Ο κ. Θεοχάρης αντί να γίνεται φερέφωνο ξένης προπαγάνδας κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλό είναι να απαντήσει επιτέλους στην καταγγελία - σοκ του πρώην γραμματέα Διαφάνειας Γ. Σούρλα ότι επί συγκυβέρνησης Σαμαρά εξυπηρέτησε τη μεγάλη φοροδιαφυγή με την έκδοση σκανδαλώδους εγκυκλίου ως γραμματέας τότε Δημοσίων Εσόδων. Αν ήθελε, όπως λέει, να αρνηθεί την κατηγορία του "εκπροσώπου της διαπλοκής" θα έπρεπε να είχε απαντήσει πειστικά στο Γ. Σούρλα ήδη από χθες. Προφανώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του "Ποταμιού" προτιμά τις συκοφαντίες ή τη σιωπή", καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση