GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζέκα: Έπρεπε να προειδοποιήσει κάποιος τον Περέιρα

Δίχως διάθεση να δικαιολογήσει τους οπαδούς της ομάδας του, ο Ζέκα τόνισε πως η κίνηση του Βίτορ Περέιρα να βρεθεί μπροστά από την κερκ...

Ζέκα: Έπρεπε να προειδοποιήσει κάποιος τον Περέιρα

Δίχως διάθεση να δικαιολογήσει τους οπαδούς της ομάδας του, ο Ζέκα τόνισε πως η κίνηση του Βίτορ Περέιρα να βρεθεί μπροστά από την κερκίδα των φανατικών και να ανοίξει διάλογο μαζί τους δεν... βοήθησε στην ομαλότητα του κλίματος πριν το ντέρμπι των "αιωνίων".

Με νέες δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε για τον συμπατριώτη του προπονητή: "Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, γιατί πήγα για το ντόπινγκ κοντρόλ. Όμως κάποιος έπρεπε να τον είχε προειδοποιήσει για τις πιθανές συνέπειες όταν άνοιξε διάλογο με τους οπαδούς μας. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω, αλλά εδώ αυτό συμβαίνει στα περισσότερα γήπεδα", τόνισε.

Παράλληλα, εκτίμησε πως η τιμωρία της ομάδας του είναι αναπόφευκτη. "Θα τιμωρηθούμε, πιθανώς να παίξουμε κάποια παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών", πρόσθεσε.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση