GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Ο Γλέζος έχει δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο - ΒΙΝΤΕΟ

Τη διαφωνία του με την άποψη του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος χθες με άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο ζήτησε «σ υγγνώμη από τον ελληνικό λα...

Κατρούγκαλος: Ο Γλέζος έχει δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο - ΒΙΝΤΕΟ

Τη διαφωνία του με την άποψη του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος χθες με άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο ζήτησε «συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το γεγονός ότι συνήργησε στην ψευδαίσθηση των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ», εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο. Το κέρδισε αυτό με 90 χρόνια αγώνα στη ζωή του. Διαφωνώ με τον Μανώλη Γλέζο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε, ήταν η καλύτερη δυνατή, λαμβανομένων των συνθηκών. «Μας έδωσε τον αέρα και το χώρο να εφαρμόσουμε την πολιτική και θα συνεχίσουμε να έχουμε και κατά τη διάρκεια του τετραμήνου τις ίδιες κόκκινες γραμμές, που είχαμε προηγουμένως», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προσθέτοντας ότι θέματα κυριαρχίας δεν πρόκειται να μπουν στη διαπραγμάτευση.

Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε το εξής: «Αυτό το τετράμηνο δεν εφαρμόζουμε τα μνημόνια, εφαρμόζουμε την πολιτική μας».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση