GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Περέιρα θέλει ανατροπή με Ντνίπρο και ΑΕΚ

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό (τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο) ό,τι συνέβη την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λε...

Ο Περέιρα θέλει ανατροπή με Ντνίπρο και ΑΕΚ

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό (τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο) ό,τι συνέβη την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπως είπε και ο Βίτορ Περέιρα στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους "ερυθρόλευκους" και τους τόνισε ότι πρέπει να κερδίσουν τα παιχνίδια που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουν τον τίτλο, ενώ ζήτησε και την ανατροπή στους αγώνες με την Ντνίπρο για το Europa League και την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

"Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα ζήσαμε. Στο τέλος βλέπεις τι έχεις πετύχει. Πρέπει να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια και το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει και να βελτιωθούμε. Και να πάρουμε και τα δύο νοκ άουτ ματς που έχουμε", τόνισε ο 46χρονος τεχνικός.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Περέιρα προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ντνίπρο στο Καραϊσκάκη, έχοντας ως στόχο την ανατροπή και την πρόκριση της ομάδας στους "16" του Europa League.

Σίγουρα εκτός είναι ο Μανιάτης που συμπλήρωσε κάρτες και τη θέση του πάρει ο Κασάμι, ενώ δίπλα του θα παίξει ο Εντινγκά και όχι ο Μιλιβόγεβιτς.

Από εκεί και πέρα, στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Ντομίνγκες, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα επιλέξει για τρίτο σερί ματς τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης ή θα προτιμήσει τον Μπενίτες. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να παίξει ως βασικός και ο Αφελάι.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση