GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: Τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Eurogroup

Τις τέσσερις αρχές για συμφωνία τις οποίες φέρεται να παρουσίασε στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, αναφέρει...


Bloomberg: Τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Eurogroup

Τις τέσσερις αρχές για συμφωνία τις οποίες φέρεται να παρουσίασε στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.
Σύμφωνα με αυτό, ο κ. Βαρουφάκης δεν φέρεται να έδωσε λεπτομέρειες, για τις προαναφερθείσες επιδιώξεις, ωστόσο παρουσίασε τους βασικούς άξονες γύρω από τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.
Όπως σημειώνεται, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει μια συμφωνία που να εξασφαλίζει οικονομική σταθερότητα, οικονομική βιωσιμότητα και αναδιάρθρωση του χρέους, καθώς και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα. Στην ανταπόκριση αναφέρεται πως ο κ. Βαρουφάκης δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις προαναφερθείσες επιδιώξεις.
"Οι υπουργοί Οικονομικών των 19 κρατών-μελών της ευρωζώνης, που συναντήθηκαν σήμερα (χθες), αφού η Γερμανία και η Ελλάδα έλαβαν συγκρουσιακές θέσεις στις διαπραγματεύσεις, θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες", σημειώνει το Bloomberg.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση