GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Charlie Hebdo: Σχεδόν 8.000.000 αντίτυπα του φύλλου των επιζώντων

Λίγο λιγότερα από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα του φύλλου των επιζώντων της εβδομαδιαίας εφημερίδας Charlie Hebdo διανεμήθηκαν στη Γαλλί...

Charlie Hebdo: Σχεδόν 8.000.000 αντίτυπα του φύλλου των επιζώντων
Λίγο λιγότερα από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα του φύλλου των επιζώντων της εβδομαδιαίας εφημερίδας Charlie Hebdo διανεμήθηκαν στη Γαλλία και το εξωτερικό, σύμφωνα με την εταιρεία που εξασφαλίζει τη διανομή της.

Έναν μήνα ακριβώς μετά την επίθεση, ο Πατρίκ Αντρέ, ο διευθυντής της εταιρείας διανομής MLP, εξήγησε σήμερα πως το τιράζ του τελευταίου φύλλου της σατιρικής εφημερίδας ανήλθε σε περίπου 7,95 εκατομμύρια φύλλα, από τα οποία σχεδόν 760.000 εξήχθησαν σε 25 χώρες.

Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε από τον ιστότοπο της εφημερίδας Journal du Dimanche, ο Αντρέ πρόσθεσε πως για να αποφευχθεί "η κερδοσκοπία γύρω από το φύλλο", θα εξετασθεί τη Δευτέρα κατά πόσον είναι χρήσιμο να υπάρξει ένα νέο τιράζ.

Την Τρίτη ο συνδιαχειριστής της Charlie Hebdo, ο Ερίκ Πορτό, είχε δηλώσει πως η εβδομαδιαία εφημερίδα ξεπέρασε το όριο των 200.000 συνδρομητών.

Το επόμενο φύλλο είναι προγραμματισμένο για τις 25 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση