GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Deutsche Bank - Αισιόδοξοι παραμένουν οι Έλληνες αξιωματούχοι

Αισιόδοξοι παραμένουν οι Έλληνες αξιωματούχοι ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup τη Δευτέρα, αναφέρουν οι αναλυτές της Deuts...


Deutsche Bank - Αισιόδοξοι παραμένουν οι Έλληνες αξιωματούχοι

Αισιόδοξοι παραμένουν οι Έλληνες αξιωματούχοι ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup τη Δευτέρα, αναφέρουν οι αναλυτές της Deutsche Bank, στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε.
Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, μετά το αδιέξοδο στη συνεδρίαση του Eurogroup, τονίζουν οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας.
Χθες, φαίνεται πως σημειώθηκε κάποια πρόοδος προς πιθανό θετικό αποτέλεσμα στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την προσεχή Δευτέρα, σημειώνει η Deutsche Bank.
Σε κάθε περίπτωση, η Δευτέρα αποτελεί μία καθοριστική ημερομηνία, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών θα πρέπει να αποφασίσουν, αν δέχονται τις όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση