GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν στο Παρίσι δημοσιογράφοι που "έπαιζαν" με drone

Τρεις δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ αλ Τζαζίρα συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα αφού πέταξαν ένα τηλεχειριζόμενο αεροσ...

Συνελήφθησαν στο Παρίσι δημοσιογράφοι που

Τρεις δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ αλ Τζαζίρα συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα αφού πέταξαν ένα τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος σε ένα πάρκο του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα.

Οι συλλήψεις αυτές γίνονται μετά τις μυστηριώδεις πτήσεις επί δύο συνεχόμενες νύχτες μη επανδρωμένων τηλεχειριζόμενων αεροσκαφών πάνω από τη γαλλική πρωτεύουσα, κάτι που ανησυχεί τις γαλλικές αρχές και οδήγησε την εισαγγελία του Παρισιού να ξεκινήσει έρευνα.

“Προς το παρόν δεν θεωρείται πιθανή καμία σύνδεση μεταξύ των συλλήψεων αυτών και των νυχτερινών υπερπτήσεων”, διευκρίνισε μια πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ηλικίας 34, 52 και 68 ετών, οι δημοσιογράφοι του αλ Τζαζίρα, η εθνικότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, συνελήφθησαν στο δάσος της Βουλώνης, στο δυτικό Παρίσι. “Ο ένας χειριζόταν, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε και ο τρίτος παρακολουθούσε”, είπε η ίδια πηγή.

Οι πτήσεις τηλεχειριζόμενων μη επανδρωμένων αεροσκαφών χωρίς άδεια απαγορεύονται στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση