GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακρή: Επιβεβαιώνομαι για τον ELA-Γεωργιάδης: Σε περιπέτεια αν δεν βρεθούν λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Για επιβεβαίωση των προεκλογικών της θέσεων αναφορικά με τη χρηματοδότηση της χώρας από τον ELA έκανε λόγο η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον τηλεο...

Μακρή: Επιβεβαιώνομαι για τον ELA-Γεωργιάδης: Σε περιπέτεια αν δεν βρεθούν λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Για επιβεβαίωση των προεκλογικών της θέσεων αναφορικά με τη χρηματοδότηση της χώρας από τον ELA έκανε λόγο η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε πως η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας συνεχίζεται μέσω των 60 δισεκ. ευρώ από το μηχανισμό του ELA, όχι με τη μορφή χαρτονομίσματος, όπως συνέβη στην Ιρλανδία όπου τα ATM δεν είχαν διαθέσιμό ρευστό, αλλά μέσω τραπεζικών εγγραφών.

«Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Καμία πλευρά δεν θα προβεί σε μονομερή ενέργεια. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα-γέφυρα», τόνισε η κ. Μακρή.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου δεν θα ενεργοποιηθεί ο ELA από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενώ για τις δηλώσεις στήριξης προς την κυβέρνηση από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Μπαλτάκος είναι γνωστό ότι ήταν αντιμνημονιακός από την πρώτη ημέρα».

 

Δείτε το βίντεο του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση