GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες στην Eurobank: Τι επιστολή έλαβε το προσωπικό και "πάγωσε";

Την απώλεια του...



Την απώλεια του...

ιδρυτή και δημιουργού της Ευρωεπενδυτικής Τράπεζας (κατόπιν Eurobank) και επιτίμου προέδρου του ΔΣ του ομίλου Eurobank Γεωργίου Γόντικα ανακοίνωσε η Eurobank.

Σε επιστολή του στο προσωπικό της Eurobank ο πρόεδρος της τράπεζας Νίκος Καραμούζης αναφέρει ότι η πορεία της Εurobank μέσα στον χρόνο, από την ίδρυσή της το 1990 μέχρι και σήμερα, είναι απόλυτα συνυφασμένη με τη ζωή και το έργο του Γ. Γόντικα, ο οποίος οραματίστηκε τη δημιουργία μιας ελληνικής

Τράπεζας βασισμένης στα διεθνή τραπεζικά πρότυπα, σε αρχές, αξίες και λειτουργίες που εκείνος γνώριζε και υπηρέτησε τόσο καλά και με συνέπεια.

Ο Γεώργιος Γόντικας ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στο τιμόνι της Ευρωεπενδυτικής Τράπεζας -κατοπινής Eurobank- ως διευθύνων σύμβουλος από το 1990 μέχρι το 1995.

Ο Γεώργιος Γόντικας ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας το 1995 και μέχρι το 2000, που βρισκόταν στη θέση αυτή, η Eurobank διέγραψε μια εντυπωσιακή πορεία, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά οικονομικά και επιχειρηματικά δεδομένα.

Συνέχισε όμως να συμβάλει ουσιαστικά στον Οργανισμό και από τη θέση του επίτιμου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμούζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση