GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Εκδήλωση συμπαράστασης προς την Ελλάδα εν όψει Eurogroup

Εκδήλωση συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα, πραγματοποιείται στις 6 το...

Κύπρος: Εκδήλωση συμπαράστασης προς την Ελλάδα εν όψει Eurogroup
Εκδήλωση συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα, πραγματοποιείται στις 6 το απόγευμα, έξω από το Σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία.
Την εκδήλωση, που αποτελεί και διαμαρτυρία για τις πολιτικές λιτότητας στην Κύπρο, διοργανώνει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ελλήνων Πολιτών Κύπρου, οργάνωση που συστάθηκε για να προσφέρει εξυπηρέτηση των περίπου 40.000 Ελλαδιτών μεταναστών στην Κύπρο.
Κόμματα τα αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων το ΑΚΕΛ, η ΕΔΕΚ και οι Οικολόγοι ανακοίνωσαν ότι θα παραστούν στην συγκέντρωση και κάλεσαν τους πολίτες να δώσουν δυναμικά το παρόν τους.
Η εκδήλωση θα επαναληφθεί και την Κυριακή, εν όψει της συνεδρίασης της Ευρωομάδας την επομένη (16/2/2015) στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση