GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνατσάκη - Παπαδημητρίου: Πώς έγινε η πρόταση για τη Eurosvision

Στις 4 Μαρτίου, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα παρουσιάσουν μαζί τον ελληνικό τελικό της φετινής Eurovision. Οι δυο...

Συνατσάκη - Παπαδημητρίου: Πώς έγινε η πρόταση για τη Eurosvision

Στις 4 Μαρτίου, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα παρουσιάσουν μαζί τον ελληνικό τελικό της φετινής Eurovision.

Οι δυο τους μιλούν στο περιοδικό Hello για την πρόταση, τον θεσμό αλλά και πώς το βλέπουν σαν εμπειρία.

Πώς ήρθε η πρόταση για τη συμπαρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision;

Μ.Σ.: «Ήρθε από το MAD, που κάνει την παραγωγή και, φυσικά, αιφνιδιάστηκα. Τόσο, που στην αρχή δεν το συγκράτησα καν σαν πληροφορία, γιατί σε μένα είχαν κάνει μια νύξη του στυλ «Πώς θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις μια μουσική βραδιά με την Ντορέττα;» μια ημέρα πριν την επίσημη πρόταση που μας έγινε από το κανάλι. Το ξέχασα και πέρασαν ώρες για να το αναφέρω στην Ντορέττα»
Ν.Π.: «Με πήρε τηλέφωνο η Μαίρη, λέγαμε άσχετα και ξαφνικά μου λέει: «Α, ξέχασα να σου πω, το MAD θέλει να παρουσιάσουμε μαζί τη Eurovision!». Αιφνιδιάστηκα και χάρηκα πολύ, και γιατί είναι μια τιμητική επαγγελματική πρόταση, αλλά και γιατί θα το κάναμε μαζί, κάτι που από καιρό θέλαμε»

Είστε fan της Eurovision; Υπάρχει αγαπημένη σας ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό;

Μ.Σ.: «Δεν έχει περάσει χρονιά που να μην έχω κάτσει με φίλους και σουβλάκια για να τη δω. Η πρώτη συμμετοχή μας που θυμάμαι έντονα ήταν της Καίτης Γαρμπή. Ήμουν 9 ετών και προσπαθούσα να καταλάβω τι στο καλό συνέβαινε με το φόρεμά της. Παρόλα αυτά, το πιο αγαπημένο μου τραγούδι που έχουμε στείλει ποτέ είναι η «Άνοιξη» της Σοφίας Βόσσου και του Αντρέα Μικρούτσικου»
Ν.Π.: «Κι εγώ την παρακολουθώ κάθε χρόνο και υπάρχουν τραγούδια που ακούω ξανά και ξανά. Αγαπημένη μου συμμετοχή θα έλεγα το «My Νumber Οne», όχι μόνο επειδή κερδίσαμε, αλλά γιατί ήταν μια εμφάνιση που τα συνδύαζε όλα ιδανικά»

Είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψετε μαζί; Υπάρχει ενθουσιασμός;

Μ.Σ.: «Ξεκάθαρα. Είναι τύχη να συνεργάζεσαι μ' έναν άνθρωπο με τον οποίο σκέφτεσαι τόσο ίδια και τον αγαπάς πραγματικά, και δεν υπάρχει πουθενά έστω υπόνοια αντιπαλότητας. Ανυπομονώ για όλα. Για την προετοιμασία, τις πρόβες, τη βραδιά»
Ν.Π.: «Περιμένω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε στον κόσμο κάτι διαφορετικό απ' ότι έχουν δει μέχρι σήμερα. Θα είμαστε οι εαυτοί μας και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την αγάπη μας και γι' αυτό που κάνουμε, αλλά και για την Eurovision γενικότερα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο πρώτος επιλαχών, αν δεν κατάφερνες να είσαι εσύ με την Ντορέττα. Πόσο σκληρό είναι αυτό, δεδομένης της φιλίας σας;

Μ.Σ.: «Είναι τόσο πέρα και πάνω από τη δουλειά η σχέση μου με τον Δημήτρη, που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αιτία να μαλώσουμε. Θα ήμουν εκεί, πρώτη σειρά, να χειροκροτώ με μανία αν στη θέση μου ήταν εκείνος. Δεν ξέρω τι σημαίνει ανταγωνιστικότητα μεταξύ μας»
Στενοχωρήθηκες όταν διαδόθηκε ότι δε θα είναι μαζί σου η Μαίρη;
Ν.Π.: «Στεναχωρήθηκα πολύ, αλλά μέσα μου δεν το πίστεψα. Πιο πολύ στεναχωριόμουν γιατί έβλεπα τη Μαίρη ανήσυχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση