GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανός αξιωματούχος: Δεν μας φοβίζει το Grexit

«Το Βερολίνο δεν δέχεται εκβιασμούς και δεν φοβάται μία έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, παρά το γεγονός ότι δεν την επιθυμεί», ανέφερε Γ...

Γερμανός αξιωματούχος: Δεν μας φοβίζει το Grexit

«Το Βερολίνο δεν δέχεται εκβιασμούς και δεν φοβάται μία έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, παρά το γεγονός ότι δεν την επιθυμεί», ανέφερε Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το MEGA.

Ο Γερμανός αξιωματούχος διεμήνυσε ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω βοήθεια για την Ελλάδα, αν δεν τηρήσεις τις δεσμεύσεις της και αν δεν υπάρχει πρόγραμμα.

Ο ίδιος τόνισε, σύμφωνα με το MEGA, ότι τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά για την Ελλάδα και ότι ο χρόνος τελειώνει.

«Το τέλος του Φεβρουαρίου πλησιάζει και γίνεται ιδιαίτερα προβληματική η χρηματοδότηση της χώρας και των ελληνικών τραπεζών», υπογράμμισε.

Παράλληλα σημείωσε ότι υπάρχουν ισχυρά νομικά και πολιτικά κωλύματα στο να αλλάξουν οι συμφωνίες που έχει υπογράψει η Ελλάδα.. Επεσήμανε, σύμφωνα με το MEGA, ότι υπάρχουν ισχυρές αντιστάσεις στο γερμανικό κοινοβούλιο ακόμα και αν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδινε «πράσινο φως» στα ελληνικά σχέδια.

«Οι βουλευτές της κυβέρνησης έχουν άγριες διαθέσεις απέναντι στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης προειδοποίησε ότι «αν δεν θέλετε την τελευταία δόση, το μέλλον της Ελλάδας είναι σκοτεινό». «Η μπάλα τώρα βρίσκεται στο γήπεδο της Ελλάδας. Εσείς αποφασίζετε», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το MEGA στο Βερολίνο θεωρούν αυτονόητο ότι οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα βοήθειας θα συνδέεται και με επιτήρηση. Δεν συζητούν καθόλου για κούρεμα του χρέους και για σύνοδο για το χρέος.

«Η πλειοψηφία στην Ευρώπη είναι μαζί μας. Άλλαξε μία κυβέρνηση στην Ελλάδα, όχι η Ευρώπη», λένε.

 

3 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΣΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ Η ΤΡΥΠΑ !
    `

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΝΤΟ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣTHN "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" "ΕΝΩΜΕΝΗ" ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση