GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σον Πεν & Σαρλίζ Θερόν χεράκι χεράκι στην πρεμιέρα του "The Gunman"

O Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν εμφανίστηκαν χεράκι χεράκι στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του 54χρονου ηθοποιού με τον τίτλο «The Gunman». Τ...

O Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν εμφανίστηκαν χεράκι χεράκι στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του 54χρονου ηθοποιού με τον τίτλο «The Gunman».
Το διάσημο ζευγάρι είναι πάνω από ένα χρόνο μαζί και πραγματικά φαίνονται αρκετά ερωτευμένοι.
Να θυμίσουμε ότι, ο Σον Πεν σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί την ηθοποιό παρά τα δύο διαζύγια στην πλάτη του.
«Ναι, θα παντρευόμουν ξανά. Λέτε ότι υπήρξα παντρεμένος ξανά δυο φορές, αλλά αυτό συνέβη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες όπου ήμουν λιγότερο ενημερωμένος από όσο είμαι σήμερα έτσι ναι, θα τον σκεφτόμουν τον τρίτο γάμο, αλλά όχι ως τρίτο... ως πρώτο με τους δικούς του όρους», είχε αναφέρει στο περιοδικό Esquire την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να έχει ήδη αρραβωνιαστεί και να έχει υιοθετήσει τον 3χρονο γιο της αγαπημένης του.
«Έχω εκπλαγεί που είμαι ερωτευμένος. Για πολλούς λόγους. 53 ετών και δεν έχεις ακόμη καταλάβει γιατί δεν έχεις υπάρξει ευτυχισμένος στις σχέσεις σου; Μάλλον το έχεις χάσει το τρένο. Όμως, το να πέσεις πάνω σε κάποιον για τον οποίο νοιάζεσαι τόσο πολύ, είναι ένα πιο παθιασμένο, βαθύ, αληθινό και -Θεέ μου- ένα πολύ πιο χαρούμενο συναίσθημα. Είναι πολύ πιο ρομαντικό και πολύ πιο ουσιαστικό να βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση και να νιώθεις έτσι ακόμη καλύτερος άνθρωπος» είχε προσθέσει.
ί και πραγματικά φαίνονται αρκετά ερωτευμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση