GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H AEK βολιδοσκοπεί Ζήση και Μπράμος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δείξει ότι δεν διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει την ΑΕΚ και τώρα φαίνεται πως σκ...

H AEK βολιδοσκοπεί Ζήση και Μπράμος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δείξει ότι δεν διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει την ΑΕΚ και τώρα φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά τις περιπτώσεις του Νίκου Ζήση και του Μάικ Μπράμου.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς γκαρντ, αφού έχουν δει με καλό μάτι και όσα είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Αγγελόπουλος, σε σχετική ερώτηση που του έχει γίνει δεν έχει αρνηθεί ότι ο έμπειρος πλέι μέικερ βρίσκεται πάντα στα πλάνα της ομάδας. Η περίπτωσή του σαφώς και δεν είναι εύκολη και το πιθανότερο είναι ό,τι γίνει να γίνει για την επόμενη σεζόν, αφού ο Ζήσης μόλις πριν λίγο καιρό υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν έρθει σε διερευνητική επαφή με τον Μάικ Μπράμο, αν και επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε. Ο Μπράμος είναι διεθνής και σε καλή ηλικία και σίγουρα ταιριάζει στο προφίλ των παικτών που αναζητά ο «Δικέφαλος» για να εμπλουτίσει με ποιότητα και εμπειρία το ρόστερ του, αφού και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει εκφράσει ανοικτά τις φιλοδοξίες του να συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση