GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Βάσω Λασκαράκη για την κόρη της: "Ήρθε αναπάντεχα"

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Πέμπτης και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για τον σύντροφό της, ...

H Βάσω Λασκαράκη για την κόρη της: Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Πέμπτης και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη τους.
Για την κόρη της:
«Σε μένα μοιάζει. Είναι 15,5 μηνών. Μας βλέπει λόγω δουλειάς όντως λίγο. Τώρα λέει τις πρώτες λέξεις, περπατάει. Όταν μπαίνουμε στο σπίτι είναι μες στην τρελή χαρά! Ειδικά με τον Γιάννη, που τώρα αρχίζουν και επικοινωνούν πάρα πολύ, κάνουν τρέλες».
Όσο για το αν είχαν προγραμματίσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να κάνουν ένα παιδί, δήλωσε:
«Δεν το είχαμε αποφασίσει, ήρθε αναπάντεχα. Ήμασταν 4 χρόνια μαζί και ήρθε ξαφνικά αλλά διαπίστωσα ότι το ήθελα κι εγώ τελικά. Δεν το σκεφτήκαμε λεπτό!».
Για τα στοιχεία που τη γοήτευσαν στον σύζυγό της:
«Ο Γιάννης μού βγάζει μια ηρεμία. Είναι πολύ πειραχτήρι και έχει χιούμορ - κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Είναι ήρεμος στις δύσκολες στιγμές, ενώ εγώ είμαι λίγο νευρική. Εκείνος είναι πιο cool, πιο ήρεμος, αισιόδοξος και πιο θετικός γενικότερα και αυτό μου άρεσε, μου ταίριαζε, μου έλειπε μάλλον και ήρθε και κούμπωσε».
Όσο για το αν τον ζηλεύει:
«Σε λογικά πλαίσια νομίζω. Αν δεν σου δώσει ο άλλος δικαίωμα, τι να ζηλέψεις; Δεν μου έχει δώσει δικαίωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση