GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Παναγιωταρέα προκαλεί! Πως χαρακτήρισε τον Βαρουφάκη;

Στο στόχαστρο της Άννας Παναγιωταρέα βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης... Μέσω το...



Στο στόχαστρο της Άννας Παναγιωταρέα βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης...


Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Άννα Παναγιωταρέα άσκησε κριτική στις αναφορές του υπουργού Οικονομικών στους Γερμανούς φιλοσόφους κατά τη συνάντηση του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε γράφοντας:


«Ο κ. Βαρουφάκης θυμήθηκε τον Γκαίτε, τον Χέγκελ και τον Καντ ως έμπνευση για τους Ελληνες! Ξεχασε ότι όλη η ελληνική γραμματεία, με πρώτο τον Αριστοτέλη, ενέπνευσε τους Γερμανούς, ότι όλη η αρχιτεκτονική του Μονάχου είναι εμπνευσμένη από την ελληνική. Μα τι απαίδευτος είναι ο άνθρωπος...»

Έπειτα από αντιδράσεις, πρόσθεσε ένα ερωτηματικό στο απαίδευτος για να... κατευνάσει τα πνεύματα:«Ο κ. Βαρουφάκης θυμήθηκε τον Γκαίτε, τον Χέγκελ και τον Καντ ως έμπνευση για τους Ελληνες! Ξεχασε ότι όλη η ελληνική γραμματεία , με πρώτο τον Αριστοτέλη, ενέπνευσε τους Γερμανούς, ότι όλη η αρχιτεκτονική του Μονάχου είναι εμπνευσμένη από την ελληνική. Μα, απαίδευτος είναι ο άνθρωπος;» έγραψε.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση