GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα Με τίτλο «To Bερολίνο εκβιάζει: “Παράταση ή ρήξη!”»  κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει το...

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

H«Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «To Bερολίνο εκβιάζει: “Παράταση ή ρήξη!”»  κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει το γερμανικό τελεσίγραφο προς τον Αλέξη Τσίπρα, με το οποίο η Μέρκελ πιέζει την κυβέρνηση να αποδεχθεί το πλαίσιο του Μνημονίου.

Παράλληλα, φιλοξενεί συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του  CDU, Νόρμπερτ Μπάρτλε, ο οποίος διαμηνύει: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να καταστήσει τους Ευρωπαίους φορολογούμενους ακόμα περισσότερο υπεύθυνους για τα προβλήματά της» και του αναπληρωτή υπουργού Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος αντιτείνει: «Θα απαλλάξουμε την ελληνική οικονομία από την έωλη απαίτηση να παράγει τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα».  


Επίσης, η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως τη μυστική συνάντηση Καραμανλή-Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
  • παρουσιάζει τις αλλαγές στην φορολογία, τις συντάξεις και τα εργασιακά που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση με τις προγραμματικές δηλώσεις της.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη ρύθμιση που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Προτεραιότητά μας τα μέτρα που έχουν χαμηλό κόστος» και συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ο οποίος δηλώνει: «Να βοηθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει την κωλοτούμπα». 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Σήμερα με την «Αγορά»: Χάρις Αλεξίου - Δύο cd με τις καλύτερες ζωντανές ηχογραφήσεις και Demis Roussos Best Of


ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΔΥΟ CD ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η συλλεκτική έκδοση με τις ζωντανές ηχογραφήσεις της μεγάλης ερμηνεύτριας που έγραψαν ιστορία.

Σήμερα 
η κασετίνα και με τα 2 CD

Το tango της Νεφέλης, Θεός αν είναι, Πανσέληνος, Οι φίλοι, Ζήλεια μου, Να ζήσω ή να πεθάνω, Μάγισσα, Δι’ ευχών , Όλα σε θυμίζουν, Οδός Αριστοτέλους, κ.α.



Δείτε εδώ τα τραγούδια:

 

 

DEMIS ROUSSOS

Άλλο ένα cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Να η ευκαιρία για όσους δεν πρόλαβαν το προηγούμενο Σάββατο, αλλά και όσοι απέκτησαν ήδη τα τραγούδια του μεγάλου ερμηνευτή μπορούν να το κάνουν δώρο σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό τους πρόσωπο.

Αλλά και όσοι απέκτησαν ήδη τα τραγούδια του μεγάλου ερμηνευτή μπορούν να το κάνουν δώρο σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό τους πρόσωπο.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές: 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση