GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Harley πουλάει και φαίνεται!

Ανοδικά σε πωλήσεις αλλά και τζίρο έκλεισε το 2014 για την Harley-Davidson. Η αμερικάνικη εταιρεία είδε τα ποσοστά της να ανεβαίνουν σε...

Η Harley πουλάει και φαίνεται!

Ανοδικά σε πωλήσεις αλλά και τζίρο έκλεισε το 2014 για την Harley-Davidson. Η αμερικάνικη εταιρεία είδε τα ποσοστά της να ανεβαίνουν σε όλες τις αγορές-κλειδιά, κάτι που αναμένει να κάνει και για το 2015.

Ειδικότερα, οι Αμερικάνοι κατάφεραν να πουλήσουν 267.999 μοτοσικλέτες παγκοσμίως το 2014 σημειώνοντας αύξηση 2,7% σε σχέση με το 2013, και με τις 260.839 μοτοσικλέτες που πουλήθηκαν τότε.

Να σημειωθεί ότι στις Η.Π.Α. η αμερικάνικη εταιρία κατάφερε να πουλήσει 171.079 μοτοσικλέτες και στον υπόλοιπο κόσμο 96.920.Δεύτερη σημαντικότερη αγορά για τους Αμερικάνους η Ευρωπαϊκή (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο)με 38.491 μοτοσικλέτες.
 
Στην εγχώρια αγορά των Η.Π.Α., και σε σχέση με το δωδεκάμηνο του 2013, οι πωλήσεις της Harley-Davidson αυξήθηκαν κατά 1,3%. To ποσοστό της αύξησης για τις ασιατικές αγορές έφτασε το 11,8% και για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική σημειώθηκε αύξηση 6,4%. Στη Λατινική Αμερική η Harley-Davidson είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 2,1%, ενώ η μόνη σημαντική αγορά για τους Αμερικανούς που κατέγραψε πτώση ήταν αυτή του Καναδά με 10,8%.
 
Όσον αφορά τον κύκλο εργασιών της Harley-Davidson αυτός ανήλθε στα 5,445 δισ. ευρώ για το 2014, έναντι 5,157 δισ. το 2013 και τα καθαρά έσοδα άγγιξαν τα 738,2 εκατ. ευρώ. Σχεδόν ένα δισ. ευρώ του τζίρου της Harley-Davidson προέρχεται από τα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας και από γενικό εμπόρευμα!
 
«Η Harley-Davidson πέτυχε ένα εξαιρετικό οικονομικό έτος το 2014, με διψήφια ποσοστά ανάπτυξης, τζίρο που ξεπέρασε τα έξι δισ. δολάρια και συνέχισε να βελτιώνεται αναφορικά με τα περιθώρια», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας και του Δ.Σ., και διευθύνων σύμβουλος της Harley-Davidson Inc., Keith Wandell και πρόσθεσε: «Συνεχίσαμε να διευρύνουμε την βάση των πελατών μας…(και) στις διεθνείς αγορές οι dealer μας ανακοίνωσαν πωλήσεις ρεκόρ για κάθε περιοχή ξεχωριστά…»
 
πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση