GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Honda: CivicType-R και NSX στην Γενεύη

Σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τη Honda στην Ευρώπη, όλα τα μοντέλα της εταιρείας θα είναι νέα ή ανανεωμένα το 2015, ενώ πολλά παρουσ...

Honda: CivicType-R και NSX στην Γενεύη

Σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τη Honda στην Ευρώπη, όλα τα μοντέλα της εταιρείας θα είναι νέα ή ανανεωμένα το 2015, ενώ πολλά παρουσιάζονται σε εκδόσεις παραγωγής για πρώτη φορά στο 85ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο. Μοντέλα υψηλών επιδόσεων για το δρόμο και την πίστα, οικογενειακά αυτοκίνητα και ένα πρωτότυπο κυψελών καυσίμου θα δώσουν το παρών στο περίπτερο της Honda.

Η επιστροφή δύο θρύλων

Στη Γενεύη θα εορταστεί η παγκόσμια πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής του Honda Civic TypeR. “Αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο” θα είναι το πιο extreme TypeR που έχει κατασκευαστεί ποτέ με συναρπαστικές επιδόσεις και δυναμική συμπεριφορά που θέτουν νέα πρότυπα στην κατηγορία. Νέος 2.0lt. VTEC Turbo της Honda (σε παγκόσμια πρώτη) δυναμικό λειτουργικό στυλ και καινοτόμες, νέες τεχνολογίες πλαισίου, συνδυάζονται για να προσφέρουν μία απολαυστική οδηγική εμπειρία. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το λανσάρισμα του τελευταίου hothatchicon της Honda, ένα εδικό microsite για το TypeR ανέβηκε στις 28 Ιανουαρίου.

Εδώ, οι λάτρεις του αυτοκινήτου μπορούν να εξερευνούν και να μοιράζονται περιεχόμενο σχετικό με το TypeR έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά στιγμιότυπα του Hatchback υψηλών επιδόσεων πριν την παρουσία του στη Γενεύη.

Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει την παγκόσμια παρουσία του στο Ντιτρόιτ, το HondaNSX παραγωγής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη, στην Ελβετία, είκοσι πέντε χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου. Το υβριδικό υπεραυτοκίνητο δημιουργήθηκε ειδικά για να προσφέρει μία “νέα σπορ εμπειρία” αμφισβητώντας τις συμβατικές απόψεις στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων.

Νέα HR-V και Jazz

Οι εκδόσεις παραγωγής των νέων HR-V και Jazz της Honda θα παρουσιαστούν πριν από το λανσάρισμα που θα ακολουθήσει αργότερα.

Το νέο HR-V συνδυάζει το στυλ ενός coupe με τη στιβαρότητα, ευρυχωρία και χρηστικότητα ενός SUV, στο σπορ και ευέλικτο σχήμα ενός crossover κατηγορίας Β. Επανεμφανιζόμενο στην κατηγορία στην οποία η Honda υπήρξε πρωτοπόρος με το πρώτο HR-V το 1998, το νέο μοντέλο του 2015 προσφέρει εντυπωσιακό εξωτερικό στυλ, απολαυστική οδηγική συμπεριφορά, κορυφαία οικονομία καυσίμου και απαράμιλλη ευρυχωρία εσωτερικού.

Με προηγμένη, νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένο εσωτερικό, η τρίτη γενιά Jazz θα πραγματοποιήσει και αυτή επίσημη παρουσίαση στη Γενεύη. Το μοντέλο έχει ανασχεδιαστεί εξ αρχής, συνεχίζοντας την φήμη των προκατόχων του και φέροντας νέο βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων.

Προσβλέποντας στο μέλλον

Το Honda FCV Concept αποτυπώνει τη σχεδιαστική εξέλιξη εξωτερικού και εσωτερικού της επόμενης γενιάς του οχήματος κυψελών καυσίμου μηδενικών ρύπων της Honda.

Το FCV Concept στοχεύει σε σημαντικές βελτιώσεις στις εξωτερικές διαστάσεις, στην ευρυχωρία, στη μείωση κόστους και στις επιδόσεις σε καθημερινές συνθήκες, μαζί με μία αυτονομία που θα ξεπερνά τα 300 μίλια με χρόνο ανεφοδιασμού τρία έως πέντε λεπτά.

McLaren-Honda ξανά στο προσκήνιο

Το αγωνιστικό μονοθέσιο 2015 McLaren-Honda Formula 1 θα εκτίθεται επίσης στη Γενεύη πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, στις 15 Μαρτίου. Η νέα συνεργασία στοχεύει να συνεχίσει την κληρονομιά του πρώτου μονοθεσίου που κέρδισε τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κατασκευαστών μέσα σε τέσσερα χρόνια, μεταξύ 1988 και 1991. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση