GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Kαμμένος σε Διεθνή Αμυντική Έκθεση στο Αμπού Ντάμπι

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευά...

Ο Kαμμένος σε Διεθνή Αμυντική Έκθεση στο Αμπού Ντάμπι

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη σήμερα στην τελετή έναρξης της Διεθνούς Εκθέσεως Αμυντικού Υλικού «IDEX-2015» που πραγματοποιείται από το 1993 ανά διετία στο Αμπού Ντάμπι, κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος, Πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ηγεμόνας του Ντουμπάι Σεΐχης Μοχάμεντ Mπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ.

Επισκέφθηκε το εθνικό ελληνικό περίπτερο και όλα τα περίπτερα ελληνικών εταιρειών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση.

Διαβεβαίωσε τους Έλληνες εκθέτες για τη συνεχή και αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης στις προσπάθειες τους για την ενίσχυση και διεύρυνση των συνεργασιών τους με εταιρείες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε περίπτερα άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένου του εθνικού περιπτέρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση