GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δοκιμές για το νέο KTM RC 200 ABS

Το μικρό RC σε θαμπώνει τόσο πολύ με τα χαρίσματά του που γρήγορα ξεχνάς τον κυβισμό και την ισχύ του και το μόνο που σε ενδιαφέρει είν...

Δοκιμές για το νέο KTM RC 200 ABS

Το μικρό RC σε θαμπώνει τόσο πολύ με τα χαρίσματά του που γρήγορα ξεχνάς τον κυβισμό και την ισχύ του και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι αυτό που θα έπρεπε: η απόλαυση της οδήγησης!

+Ομοιογένεια, χαρακτήρας, αίσθηση
-Το... RC 390

Τιμή: 4.590 ευρώ

Χρώματα: Μαύρο-πορτοκαλί, μαύρο-λευκό-πορτοκαλί

Τα RC (125/200/390) είναι χτισμένα πάνω στη εκπληκτική πλατφόρμα των μικρών Duke, κάτι που δεν τα εμποδίζει από το να έχουν τη δική τους λαμπερή και πιο "καθαρόαιμη" προσωπικότητα.

Αυτή που ωστόσο μένει ατόφια και στις δύο περιπτώσεις είναι η πώρωση που δίνουν στον αναβάτη τους κάτω από οποιεσδήποτε σχεδόν συνθήκες και τον κάνουν να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυα χαράς αλλά και την ταχύτητα με την οποία μπορεί να κινηθεί, καθαρά για λόγους διασκέδασης. Θα μου πείτε τώρα "ποια ταχύτητα και ποια πώρωση, αφού είναι μόλις 200 κ.εκ.".

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ξέρετε καλά ότι η ταχύτητα είναι σχετική ενώ εξίσου σημαντικό είναι και η αίσθηση ταχύτητας που μεταφέρει μια μοτοσικλέτα στον αναβάτη. Για αυτό το τελευταίο θα μιλήσουμε πιο κάτω, αφού βγάλουμε γρήγορα από τη μέση όσα πρέπει να γνωρίζετε για το απίθανο RC 200. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση