GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kymco Xciting R300i: Μεγάλο σκούτερ σε μικρή τιμή!

Για το 2015, το πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο Kymco Xciting R 300i ανανεώνεται συνεχίζοντας την πολύ δυνατή πορεία του στην ελλην...

Kymco Xciting R300i: Μεγάλο σκούτερ σε μικρή τιμή!

Για το 2015, το πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο Kymco Xciting R 300i ανανεώνεται συνεχίζοντας την πολύ δυνατή πορεία του στην ελληνική αγορά, ενώ συνοδεύεται και με σημαντική μείωση της τιμής αγοράς του!

Η σειρά Xciting δεν χρειάζεται συστάσεις, χρόνια τώρα βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πλέον επιτυχημένων μοντέλων σε πωλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Με μόλις 3.750 ευρώ (πλέον Τ.Τ.), αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για όσους ψάχνουν ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και πολυτελές scooter. Ένα scooter που χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια και την άνεση, ένα scooter που δεν λέει όχι και στην επιθετική οδήγηση, έχοντας σαν μεγάλα του ατού το στιβαρό πλαίσιο, τα φρένα και τις αναρτήσεις προδιαγραφών μοτοσυκλέτας.

Η γνώριμη σχεδίαση και οι νέες χρωματικές νότες συνθέτουν ένα σπορ μοντέλο που δεν υπολείπεται σε άνεση και χώρους. Νέα είναι και η μετάδοση για το 2015, κάνοντας το Xciting ακόμα πιο πολιτισμένο σε συμπεριφορά, με την απόδοση του κινητήρα να γίνεται γραμμικά και να περνάει στο δρόμο προβλέψιμα και με μεγάλη σιγουριά.

Διαθέτει πλήρες πάνελ οργάνων, με αναλογικές ενδείξεις για στροφόμετρο, ταχύμετρο, δείκτες βενζίνης και θερμοκρασίας, καθώς και μια οθόνη LCD που περιλαμβάνει ρολόι, ολικό και δύο μερικούς χιλιομετρητές.

Στον τομέα της χρηστικότητας, το ντουλαπάκι μικροαντικειμένων, η αεροπορικού τύπου τάπα του ρεζερβουάρ στο πάνω μέρος της ποδιάς και ο μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα ανεβάζουν στα ύψη το δείκτη, το ίδιο και η ύπαρξη στάνταρ πλάγιου σταντ για τις σύντομες στάσεις.

Οι αλουμινένιοι τροχοί έχουν διάσταση 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, βελτιώνοντας σημαντικά την οδική συμπεριφορά σε κάθε περίπτωση, ενώ τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ λειτουργούν υποδειγματικά. Στην πέδηση βρίσκουμε 3 δίσκους τύπου μαργαρίτα, με συνδυασμένη λειτουργία, διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης, λειτουργώντας ιδανικά ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Η ζελατίνα προσθέτει πόντους στην εμφάνιση και η τεράστια σέλα δύο επιπέδων με τη ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού φροντίζει να σας κρατάει "φρέσκους" σε πολύωρες διαδρομές. Ο συνοδηγός θα αισθανθεί ιδιαίτερα άνετα και φιλόξενα, με τις χειρολαβές να τον βοηθούν σημαντικά και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ να τοποθετούν τα πόδια του σε άνετη θέση.

Το νέο Xciting R 300i διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο ματ. H απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 12 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση