GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βαρουφάκης και Lazard απομακρύνουν τη λύση»

«Αθήνα και Ευρωζώνη δεν είναι πολύ πιο κοντά σε λύση» σχολιάζει υψηλόβαθμος κοινοτικός αξιωματούχος σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters...


«Αθήνα και Ευρωζώνη δεν είναι πολύ πιο κοντά σε λύση» σχολιάζει υψηλόβαθμος κοινοτικός αξιωματούχος σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Ο αξιωματούχος κάνει λόγο για δογματική αντίληψη στην Αθήνα, η οποία τροφοδοτείται από την εμπρηστική συνέντευξη του Βαρουφάκη και από το ρόλο του οίκου Lazard, που συμβουλεύει την Ελλάδα στο θέμα του χρέους, πρόσθεσε η κοινοτική πηγή.
Η κοινοτική πηγή αναφέρεται στη συνέντευξη Βαρουφάκη όπου εκτίμησε ότι θα καταρρεύσει το ευρώ αν φύγει η Ελλάδα.
Aπό την πλευρά του, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου, ο οποίος έγραψε κοινό άρθρο για την Ελλάδα με τον Βρετανό ομόλογό του ζητώντας νέο σχέδιο μεταρρυθμίσεων για την προώθηση της ανάπτυξης, τόνισε σε συνέντευξη του στο αμερικανικό δίκτυο CBS πως «όλες οι πλευρές πρέπει να χαμηλώσουν λίγο τους τόνους».
Άλλωστε μόλις χθες ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ προειδοποίησε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να περιμένει ότι θα γίνουν δεκτές όλες οι θέσεις της.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση