GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: Η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Τα μηνύματα που φτάνουν στην Αθήνα δεν είναι καθαρά. Από τη μία η ΕΚΤ εμφανίζεται ιδιαίτερα σκληρή και λέει όχι στο σχέδιο Βαρουφάκη, ...

LIVE: Η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Τα μηνύματα που φτάνουν στην Αθήνα δεν είναι καθαρά. Από τη μία η ΕΚΤ εμφανίζεται ιδιαίτερα σκληρή και λέει όχι στο σχέδιο Βαρουφάκη, από την άλλη η κυβέρνηση εκτιμά ότι είναι καταρχήν κοντά σε συμφωνία - γέφυρα, ώστε να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα.

Την ίδια γραμμή ευελπιστεί ο κ. Τσίπρας ότι θα κρατήσουν και σήμερα ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον οποίο συναντάται στις Βρυξέλλες και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσοά Ολάντ, τον οποίο θα συναντήσει το μεσημέρι στο Παρίσι.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν ΚλΩντ Γιούνκερ, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, δεν αναμένονται δηλώσεις.

Ο Α. Τσίπρας αναμένεται να μεταβεί στις 10:45 (τοπική ώρα) στο Συμβούλιο της Ε.Ε., προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Δείτε live τις εξελίξεις από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση