GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

#LLAP: Το τελευταίο tweet του κυρίου Σποκ, Λέοναρντ Νίμοϊ

Ίσως διαισθανόταν ότι το τέλος ήταν κοντά... αλλά το τελευταίο tweet του Λέοναρντ Νίμοϊ που έμεινε την κινηματογραφική ιστορία ενσαρκών...

#LLAP: Το τελευταίο tweet του κυρίου Σποκ, Λέοναρντ Νίμοϊ

Ίσως διαισθανόταν ότι το τέλος ήταν κοντά... αλλά το τελευταίο tweet του Λέοναρντ Νίμοϊ που έμεινε την κινηματογραφική ιστορία ενσαρκώνοντας τον κύριο Σποκ στο Σταρ Τρεκ είναι πολύ χαρακτηριστικό:

Η ζωή είναι σαν ένας κήπος. Μπορεί να έχεις τέλειες στιγμές αλλά δεν μπορείς να τις διατηρήσεις, παρά μόνον στη μνήμη σου #LLAP.

Ο Νίμοϊ πάντα τελείωνε τα tweets του με το hashtag #LLAP, που σημαίνει "Να ζεις πολύ και με ευημερία", μια πολύ χαρακτηριστική φράση που έλεγα ως Μίστερ Σποκ.

Πριν από ένα χρόνο, ο Νίμοϊ διαγνώστηκε με COPD, μια χρόνια πάθηση των πνευμόνων, που προκαλείται από το κάπνισμα (ο ίδιος ήταν μανιώδης καπνιστής) και δεν έχει θεραπεία. Για τον υπόλοιπο καιρό της ζωής του ενθάρρυνε όλους τους followers του να σταματήσουν το τσιγάρο.

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση