GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει βραδινό σόου στο Mega

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το νέο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει στο Mega. «Θα υπάρχει κοινό, που αυτό ε...

Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει βραδινό σόου στο Mega Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το νέο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει στο Mega.

«Θα υπάρχει κοινό, που αυτό είναι η κινητήριος δύναμη για μένα. Θα παίζονται ζωντανά θεατρικά σκετς, θα υπάρχει ένας καλεσμένος που θα δοκιμάζεται σε πράγματα που δεν έχει ξανακάνει, κάποιοι από αυτούς θα παίζουν και θέατρο μαζί μου και θα κρίνονται από το κοινό. Υπάρχουν κι άλλες ενότητες με παιχνίδια, τα οποία, όμως, δεν θα αποκαλύψω».

Φοβάται την υπερέκθεση λόγω πρωινού προγράμματος αλλά και βραδινού σόου;

«Δεν με ανάγκασε το MEGA, να δεχτώ την πρόταση του για βραδινό, εγώ το ήθελα. Έχω πολλά πράγματα μέσα μου που θέλω να βγάλω και δεν σκέφτομαι να τα κρατήσω για την επόμενη χρονιά. Δεν έχω ένα κασελάκι που κρατάω τα αστεία για του χρόνου, γιατί κάθε εποχή γεννά τα δικά της αστεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση