GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nissan: Αποκαλύπτοντας το GT-R LM Nismo με ένα συγκλονιστικό βίντεο!

Με τίτλο “With Dad” στο www.withdad.com, η Nissan μας δείχνει το εκπληκτικό διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε στον πρόσφατο τελικό του Α...

Nissan: Αποκαλύπτοντας το  GT-R LM Nismo με ένα συγκλονιστικό βίντεο!

Με τίτλο “With Dad” στο www.withdad.com, η Nissan μας δείχνει το εκπληκτικό διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε στον πρόσφατο τελικό του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Super Bowl, όπου και  αποκαλύπτει το GT-R LM Nismo.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο τελικός του Super Bowl, του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αποτελεί το πιο συνταρακτικό τηλεοπτικό γεγονός με πάνω από 110 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο πρόσφατος τελικός του 2015 στο Super Bowl, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει  την ιδανική ευκαιρία για την προβολή του άκρως συναρπαστικού τηλεοπτικού σποτ “With Dad” της Nissan, όπου και αποκάλυψε το πολύαναμενόμενο GT-R LM NISMO, το αυτοκίνητο που θα τρέξει στον καλύτερο παγκοσμίως αγώνα αντοχής, Le Mans 24 Hours.

Το 2015 η εταιρία θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αντοχής με το GT-R LM NISMO, σηματοδοτώντας την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του 24-ωρου Le Mans. Στη μάχη για τη διεκδίκηση της νίκης, η Nissan προτάσσει μια καινοτόμο προσέγγιση,  με ένα πραγματικά συναρπαστικό μοντέλο, που αποτελεί την επόμενη γενιά του GT-R.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA παρέχει στους κατασκευαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες  που δύναται να εκμεταλλευτούν και στη γκάμα των συμβατικών τους μοντέλων.  Με την ενεργειακή απόδοση  να είναι το κλειδί της επιτυχίας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δοκιμασία για την τεχνολογία από ένα 24-ωρο αγώνα αντοχής, όπου η απόσταση που χωρίζει τον πρώτο από τον δεύτερο,  μπορεί να είναι ένα θέμα δευτερολέπτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση