GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Αλέξης Παππάς έχει δεχτεί bullying

O Αλέξης Παππάς μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για την πορεία του στις διεθνείς πασαρέλες, αλλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. ...

O Αλέξης Παππάς έχει δεχτεί bullying O Αλέξης Παππάς μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για την πορεία του στις διεθνείς πασαρέλες, αλλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Η πρώτη σου μεγάλη δουλειά ποια ήταν;

Η παγκόσμια καμπάνια για το άρωμα του Antonio Banderas. Η δεύτερη ήταν για το άρωμα της Diesel και η τρίτη, που έγινε και μεγαλύτερος θόρυβος, καθώς έπαιξε περισσότερο, ήταν για το άρωμα Hot Water της Davidoff.

Πώς ήταν αυτή σου η εμπειρία;

Μοναδική! Ταξίδεψα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε A Class, πήγαμε στη Βραζιλία και στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το team ήταν φανταστικό και εκεί συνειδητοποίησα ότι τελικά αυτός ο χώρος έχει πολλά να δώσει, καθώς δραστηριοποιούνται και εξαιρετικοί επαγγελματίες που θέλουν να αναδείξουν το ωραίο και το καλό.

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ συμπεριφορές που σε πρόσβαλαν ή ακόμα και σεξουαλική παρενόχληση;

Ναι. Αλλά ξέρεις τι γίνεται... Μερικές φορές αυτά τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Μπορεί να μην υπάρχει απαραίτητα η πρόθεση να σε θίξει ο άλλος ή να παρεξηγηθεί ο τρόπος που σε προσεγγίζει. Έπειτα είναι και ορισμένοι που, για τους δικούς τους λόγους, στιγματίζουν ανθρώπους κατηγορώντας τους για σεξουαλική παρενόχληση.

Χαρακτηρίζει και εσένα ο ναρκισσισμός του επαγγέλματος; Θεωρείς πως είσαι όμορφος;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντίκριζα στον καθρέφτη ένα παχουλό παιδί που προσπαθούσε να φορέσει τα στενά τζιν του αδελφού του κουμπώνοντας μόνο τα δύο κουμπιά. Ο καημός μου δεν ήταν να αδυνατίσω. Πάντα μέσα μου έψαχνα την εσωτερική γαλήνη. Και ένιωθα ότι αυτή διαταράσσεται κάθε φορά που μου έλεγε κάποιος «είσαι χοντρός, πρέπει να αδυνατίσεις». Δεν με ενοχλούσε τόσο το πάχος μου όσο το γεγονός ότι έδινε αφορμή στους άλλους να λένε αρνητικά πράγματα για εμένα.

Επομένως έχεις δεχτεί bullying λόγω των κιλών σου;

Ναι έχω δεχτεί, αλλά δεν το άφησα να με επηρεάσει. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να κάνω παρέα με τον «μάγκα» του σχολείου, γιατί συνήθως αυτοί φέρονται έτσι. Η παρέα μου ήταν τα καλά παιδιά. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω το «κακό» παιδί ή το πιο περιζήτητο και δημοφιλές του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση