GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O αέρας σήκωσε στην κυριολεξία γήπεδο στην Κρήτη

Ζημιές και σε αθλητικές υποδομές προκάλεσαν οι πρόσφατοι θυελλώδεις άνεμοι που έπληξαν την Κρήτη, με το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας. Το...

O αέρας σήκωσε στην κυριολεξία γήπεδο στην Κρήτη
Ζημιές και σε αθλητικές υποδομές προκάλεσαν οι πρόσφατοι θυελλώδεις άνεμοι που έπληξαν την Κρήτη, με το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΑΟΣ Κουτσουρά, που είδε το γήπεδό του να ξηλώνεται στην κυριολεξία από την ανεμοθύελλα.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΑΟΣ Κουτσουρά, Δημήτρη Ψαρουδάκη, το γήπεδο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οι αθλητές της ομάδας θα πρέπει να προπονούνται και να αγωνίζονται σε άλλους αθλητικούς χώρους και πιο συγκεκριμένα σε γήπεδο της Ιεράπετρας.
Όπως επισήμανε ο κ. Ψαρουδάκης, το γήπεδο του Κουτσουρά ήταν το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Σητείας και Ιεράπετρας, και δεν εξυπηρετούσε μόνο τις ανάγκες του ΑΟΣ Κουτσουρά και ποδοσφαιρικών ακαδημιών, αλλά χρησιμοποιούνταν και ως προπονητικό κέντρο για διάφορους αθλητές.
Όπως επισήμανε ο ίδιος, η ομάδα βρίσκεται σε απόγνωση και δεν υπάρξει μέριμνα για να αποκατασταθεί το μείζον πρόβλημα που υπήρξε στις υποδομές του γηπέδου, θα υποχρεωθεί να καταθέσει τα δελτία των αθλητών της στην Περιφέρεια Κρήτης. Επιπλέον απηύθυνε έκκληση στους αρμόδιους φορείς της αυτοδιοίκησης να ευαισθητοποιηθούν, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.
πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση