GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτοικοι Λεβιδίου: Πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν τα απορριμματοφόρα [photos + video]

Αποφασισμένοι για όλα δηλώνουν οι κάτοικοι της ευρύτερης παροχής του Λεβιδίου καθώς όπως αναφέρουν, το άνοιγμα της χωματερής στ...



Αποφασισμένοι για όλα δηλώνουν οι κάτοικοι της ευρύτερης παροχής του Λεβιδίου καθώς όπως αναφέρουν, το άνοιγμα της χωματερής στης παρυφές του Μαινάλου θα υποβαθμίσει και θα καταστρέψει την περιοχή στην οποία ζουν,εργάζονται και την οποία αγαπούν.

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στο Λεβίδι και συνάντησε τους κατοίκους, οι οποίοι, όπως τόνισαν, δεν θα αφήσουν αφύλαχτη την παροχή ούτε για ένα λεπτό.

O Πρόεδρος Λεβιδίου
Παναγιώτης Ξύδης μίλησε στην κάμερα για την αγανάκτηση που έχουν φτάσει οι κάτοικοι, περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να φανούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου Τρίπολης και θα βρίσκονται εκεί, προκειμένου να εμποδίσουν τα απορριμματοφόρα του δήμου να αδειάσουν τα απορρίμματα.

Πληροφορήθηκαν τελείως ανεπίσημα για την επιλογή του Λεβιδίου, η οποία ανακοινώθηκε από τον κ. Παυλή πριν από λίγα 24ωρα, όπως ανέφεραν.

Υπάρχει κίνδυνος να καεί το Μαίναλο και ο δασικός πλούτος

Οι κάτοικοι μάς είπαν ότι στην ευρύτερη περιοχή των χωρίων Κάψια και Λεβιδίου έχει τοποθετηθεί λεωφορείο με ΜΑΤ αλλά και αστυνομικοί.

Υπάρχει η ανησυχία ότι η λύση αυτή δεν θα είναι προσωρινή, αλλά θα γίνει κάτι πιο μόνιμο γεγονός το οποίο και θα τους τελειώσει, όπως λένε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαστε υπό, καλά θα κάνει ο κ. Παυλης να πάει σε άλλ οχώρο τα απορρίμματα του ΔήμουΤρίπολης».

Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε ως το κόκκαλο,πάνω από το πτώμα μου θα περάσουν

ανέφερε μια κάτοικος του Λεβιδίου.

Κανένας αρμόδιος δεν έχει πάει εκεί να τους συναντήσει και να τους μιλήσει,να τους κοιτάξει στα ματιά, όπως λένε.

Οι κάτοικοι, τέλος, έκαναν έκκληση στον εισαγγελέα να μην υπογράψει χαρτί να πάνε τα σκουπίδια στο χωριό.

Έφη Καστραντά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση