GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δασκάλα έστελνε selfie με σέξι εσώρουχα στους μαθητές της...

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών είναι μία παντρεμένη δασκάλα, μητέρα δύο παιδιών, από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Η 37χρονη Al...

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών είναι μία παντρεμένη δασκάλα, μητέρα δύο παιδιών, από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ.
Η 37χρονη Allison Marchese κατηγορείται για ανάρμοστες σχέσεις με δύο ανήλικους μαθητές της και σεξουαλική παρενόχληση ενός ακόμα μαθητή στο λύκειο όπου εργάζεται.
Η αστυνομία εντόπισε στο κινητό της ερωτικά μηνύματα καθώς και selfie φωτογραφίες, όπου φορά μόνο το σουτιέν της και ένα στρινγκ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει φέρει στο φως η αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ένας 15χρονος κι ένας 17χρονος μαθητής έχουν παραδεχθεί ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με την Marchese, η οποία δεν δίστασε να επικοινωνεί παράλληλα με έναν τρίτο μαθητή μέσω Instagram και να του λέει πόσο δεν μπορεί να συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος επειδή της αποσπά την προσοχή η ομορφιά του.
Η ίδια η Marchese, πάντως, δηλώνει αθώα και έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση έως ότου ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα.

Είναι αμφίβολο ωστόσο το κατά πόσο θα μπορέσει να πείσει τις Αρχές τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να πείσει τον σύζυγό της, έναν 39χρονο δάσκαλο Αγγλικών, ο οποίος έχει ήδη υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση