GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός! Ολοι οι διάλογοι Μαρινάκη - Αλαφούζου που τίναξαν στον αέρα την Super League

Οι διάλογοι ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Μαχλά και Βαγγέλη Μαρινάκη που ανέβασαν τους τόνους στην Super League προς το τέλος της συνε...

Οι διάλογοι ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Μαχλά και Βαγγέλη Μαρινάκη που ανέβασαν τους τόνους στην Super League προς το τέλος της συνεδρίασης.
Σε ήρεμο κλίμα και ήπιους τόνους ξεκίνησε σήμερα  Τρίτη  το ΔΣ της Super League και μάλιστα οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ συμφώνησαν σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν το προϊόν και πως θα εξελιχθεί με φόντο την επόμενη σεζόν. Για παράδειγμα υπήρξε ταύτιση απόψεων για το γεγονός πως το επόμενο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συμμετέχει ταυτόχρονα σε ΟΠΑΠ και ΑΕΚ.
Ωστόσο προς το τέλος της συνεδρίασης ανέβηκαν απότομα οι τόνοι και η αρχή έγινε ανάμεσα σε Νίκο Μαχλά και Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του ΟΦΗ φώναξε: "Εμείς πληρώνουμε, πληρώστε κι εσείς", μένοντας σταθερός στην άποψη του περί αποβολής του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα εξαιτίας οφειλών προς τρίτους.

Ο Μαχλάς ανταπάντησε "πληρώστε κι εσείς", επαναφέροντας το ζήτημα της φορολογίας των εισιτηρίων. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο και αφού αναφέρθηκε στις "κτηνωδίες", όπως τις χαρακτήρισε, που συνέβησαν στην Λεωφόρο την Κυριακή (22/2), τόνισε πως του κάνει μεγάλη εντύπωση πως αυτά τα επεισόδια δεν είναι το πρώτο θέμα της συνεδρίασης.
"Είσαι κομπλεξικό ανθρωπάκι και ρουφιάνος"
"Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια.
Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο.
Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;", είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ακολούθως παρενέβη ο Νίκος Μαχλάς, που τόνισε: "Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες!"
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ φέρεται να είπε στον Αλαφούζο: "Μιλάς για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ ήσουν που προκάλεσες στο Ηράκλειο και ήρθες να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού".
"Πάρε τις ανάσες σου γιατί είσαι και χοντρός"

Ο Αλαφούζος είπε στον Μαρινάκη: "Προκάλεσες που έκατσες στον πάγκο την Κυριακή. Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται, αλλά αυτός έκανε τα πάντα για να προκαλέσει. Δεν μπορεί να εξομοιώνεται με τη δική μου παρουσία στην Κρήτη. Εκεί ακολουθήσαμε πιστά τα τις οδηγίες της αστυνομίας, μπήκα στο γήπεδο ενώ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και σχεδόν δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι αν είχα πάει ή όχι στο γήπεδο".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε στον Μαρινάκη: "Σε ακούω. Μην βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις"

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
Μαχλάς προς εκπροσώπους Παναθηναϊκού: ''Γιατί μας συμπεριφέρεστε έτσι;"
Μαρινάκης προς Αλαφούζο: "Περίμενα ότι θα μου ζητούσες μια συγγνώμη για όσα πέρασα την Κυριακή. Αλλά είσαι μια γαμ... αδερφή. Θα σε γαμ...''.
Αλαφούζος: "Σταμάτα να μιλάς έτσι. Δεν είναι αυτός τρόπος".

Στο σημείο αυτό ο Μαρινάκης φέρεται να συνεχίζει τα γαλλικά.
Αλαφούζος: "Θα μου κλ...".
Ο Μαρινάκης σε εκείνο το σημείο σηκώνεται να πάει προς το μέρος του.
Ο Αλαφούζος του είπε: "Πάρε ανάσες, δεν μπορείς να ανασάνεις. Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε".
Τότε ο Μαρινάκης του πέταξε το νερό, που βρήκε τον Φώτη Κωστούλα, που καθόταν δίπλα στον Αλαφούζο.

Στη συνέχεια είχαμε "γαλλικά" ανάμεσα σε Μαρινάκη και Αλαφούζο με βαριές εκφράσεις και εκατέρωθεν απειλές. Υπάρχει καταγγελία του Παναθηναϊκού για ένα ποτήρι νερό που εκσφενδόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον ομόλογο του στο "τριφύλλι" και χειροδικία στον Βασίλη Κωνσταντίνου από μπράβο που φέρεται να μπήκε στο ΔΣ.
Μάλιστα στον Παναθηναϊκό τονίζουν πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κώστα Καραπαπά και του μπράβου που χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση