GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Suzuki Celerio: Ένα... XL μικρό αυτοκίνητο!

Αν έχετε συνηθίσει οι διαφημίσεις να σας λένε... περίπου την αλήθεια, δεν ισχύει το ίδιο και για τη νέα δυναμική καμπάνια προώθησης το...

Suzuki Celerio: Ένα... XL μικρό αυτοκίνητο!
Αν έχετε συνηθίσει οι διαφημίσεις να σας λένε... περίπου την αλήθεια, δεν ισχύει το ίδιο και για τη νέα δυναμική καμπάνια προώθησης του Suzuki Celerio, που το μόνο που έχει να κάνει είναι να μας θυμίσει με μεγάλα γράμματα την αλήθεια: Ότι δηλαδή, το αυτοκίνητο που έχει αναλάβει επάξια να τιμήσει τον τίτλο της Suzuki ως «ο ειδικός στα μικρά αυτοκίνητα», είναι το μοναδικό χωρίς τέλη κυκλοφορίας, με τιμή μόλις €8.990 και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του.
Το Celerio ξεπερνά τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού αγοραστή της κατηγορίας, με μέγεθος ιδανικό για εύκολες καθημερινές μετακινήσεις που όμως προσφέρει εσωτερικούς χώρους πέρα από τα συμβατικά στάνταρ, κάτι που επισφραγίζεται από τα 254 λίτρα του χώρου αποσκευών που είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία!
Ο κινητήρας του 1 λίτρου, αποδίδει 68 ίππους που χαρίζουν ζωντάνια και ευχρηστία, ενώ ταυτόχρονα έχει ιδιαίτερα μικρή κατανάλωση και πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 , μόλις 99 g/km, που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!
Έτσι, το «πακέτο» του Celerio, είναι πραγματικά ασυναγώνιστο. Ένα πραγματικά XL μικρό αυτοκίνητο. Για των γραπτών το αληθές όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ένα test drive, στους επίσημους εμπόρους Suzuki!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση