GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αγορά το Suzuki V-Strom 650XT ABS

Μετά την επιτυχημένη, πολυετή πορεία του V-Strom 650 ήρθε η ώρα η οικογένεια να αποκτήσει νέο μέλος. Καλωσορίστε το νέο V-Strom 650XT...

Στην αγορά το Suzuki V-Strom 650XT ABS
Μετά την επιτυχημένη, πολυετή πορεία του V-Strom 650 ήρθε η ώρα η οικογένεια να αποκτήσει νέο μέλος. Καλωσορίστε το νέο V-Strom 650XT ABS, με νέα εμφάνιση, και με ακτινωτές ζάντες και tubeless ελαστικά.

Η ελληνική αντιπροσωπεία καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις της το Suzuki V-Strom 650XT ABS, και ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεών του στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 8.995 ευρώ.

Το νέο V-Strom 650XT ABS διατίθεται σε λευκό, μπλε, γκρι ματ και κόκκινο χρώμα.

Η νέα εμφάνιση παραπέμπει περισσότερο σε περιπέτεια, ενώ σε συνδυασμό με τον μοναδικό στην κατηγορία του V-twin κινητήρα, την ευκολία στο χειρισμό, τον all-round χαρακτήρας, την ιστορία και την καθιέρωση ως best seller επί σειρά ετών, σκιαγραφούν το νέο V-Strom 650XT ABS.

Το χαρακτηριστικό ράμφος προστέθηκε για να ενισχύσει το χαρακτήρα περιπέτειας της μοτοσικλέτας, αποτίοντας φόρο τιμής στο θρυλικό DR-Z που είχε τρέξει στο Dakar το 1988 πριν περάσει στην παραγωγή, ενώ οι αλουμινένιες. ακτινωτές ζάντες της DID με τα tubeless ελαστικά πλαισιώνουν το νέο DL650XT ABS V-STROM. Τα πλεονεκτήματα των ακτίνων γνωστά, καθώς προσφέρουν καλύτερη απόσβεση και μεγαλύτερη άνεση στις ανωμαλίες του οδοστρώματος, ενώ επιτρέπουν στον αναβάτη να πατήσει και χώμα, δίχως να φοβάται για την αντοχή των τροχών του.

Στα επίσημα aftermarket αξεσουάρ περιπέτειας του DL650XT ABS V-STROM, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μεταλλικό τριβάλιτσο, LED προβολάκια ομίχλης, αλουμινένια ποδιά, ψηλότερη ζελατίνα, κεντρικό σταντ, έξοδος ρεύματος, κλπ.

Πληροφορίες στο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki.

Πηγή: mototriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση