GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SYRIZA, WELCOME TO REALITY ....

Panagiotis Louskos Σημερα απ οτι φαινεται , οδηγούμαστε σιγα σιγα σ έναν νέο συμβιβασμό με τους δανειστές και τους εταίρους . Ειναι φαν...

Σημερα απ οτι φαινεται , οδηγούμαστε σιγα σιγα σ έναν νέο συμβιβασμό με τους δανειστές και τους εταίρους .
Ειναι φανερό οτι το νέο δόγμα 70% - 30% του μνημονίου και η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ , αποτελει την νεα βάση διαλόγου που υιοθετήθηκε μετά τις εκλογες .
Η ποσοστοποιηση ομως του μνημονίου οσο και αν επιχειρεί να κρατήσει τα προσχήματα των προεκλογικών αντιπαραθέσεων ειναι μια ορθή και ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας .
Πιστεύω δε οτι, εαν αυτη η προσέγγιση αποτελούσε την βάση διαλόγου και πριν τις εκλογες , η χωρα θα ειχε οικοδομηςει , το νέο πλαίσιο ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΤΗΓΙΚΗΣ και μάλιστα αναβαπτισμενο στην ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ .
Επιπλέον θα ηταν ενα πανίσχυρο διαπραγματευτικο όπλο στην φαρέτρα της νέας ελληνικης κυβέρνησης .
Αντ αυτου ομως το ΤΕΧΝΙΚΟ διλειμμα ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ κυριάρχησε και παραλίγο ν αποτελέσει την αιτία ενός νέου εθνικού διχασμού .
Απο την μια οι κύρηκες του ΦΟΒΟΥ και απο την άλλη οι κύρηκες του Εθνικού ενδοτισμού , κονταροχτυπηθηκαν στην άρρενα της προεκλογικής μάχης .
Παλαιάς κοπής πολιτικες δυνάμεις ανα παρήγαγαν ολες τις παθογένειες του μεταπολιτευτικού πολιτικου μας βιου .
Δεν προσέφεραν τιποτα ΝΕΟ τιποτα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ .
Φαινεται οτι δεν έμαθαν απο την οικονομική κρίση και δεν ΑΛΛΑΞΑΝ καθόλου .
Ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΟ να περιμένει κανεις νεα ΕΛΠΙΔΑ απο μια πολιτικη παράσταση που την εχουμε ξαναδεί πολλες φορες .
Αν αφαιρέσει κανεις το new look ...της νέας κυβέρνησης που χρησιμοποιείται ως επικοινωνιακό μέσο , η ουσία του συνόλου της πρότασης που ηδη εχει κατατεθεί , εχει το βλέμμα και τις πρακτικές της στο παρελθόν .
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ....κόντρα σε μερικούς που βιάστηκαν να τον ενταφιασουν .

1 σχόλιο

  1. Κλάψε κλάψε...
    Τελικά ΕΙΧΕ μεγάλο payroll στην Ελλάδα η Μέρκελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση