GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η βρετανική Telegraph «κουκούλωσε» το θέμα της HSBC; Τι ισχυρίζεται η ίδια...

Την δική της εκδοχή για την στάση της σχετικά με την κάλυψη του θέματος της HSBC η οποία βοηθούσε πλούσιους πελάτες της να φοροδιαφεύγουν...

Την δική της εκδοχή για την στάση της σχετικά με την κάλυψη του θέματος της HSBC η οποία βοηθούσε πλούσιους πελάτες της να φοροδιαφεύγουν δίνει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.
Υποστηρίζει ότι πίσω από το σκάνδαλο βρίσκονται βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που έχουν ως σκοπό να διώξουν από την εξουσία τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και το Συντηρητικό Κόμμα.
Τόνισε ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι κατηγορίες προωθούνται ιδιαίτερα από το BBC, την εφημερίδα Guardian και The Times και το ιδεολογικό τους υποστηρικτή το Εργατικό Κόμμα.
Ανέφερε ότι τα παραπάνω μέσα δεν επηρεάζονται από τις διαφημίσεις, επειδή έχουν εξασφαλίσει με άλλο τρόπο την χρηματοδότησή τους.
Πρόσθεσε πως δε μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε το θέμα.
Σημειωτέον ότι την Τρίτη ο δημοσιογράφος Pete Oborne παραιτήθηκε κατηγορώντας την εφημερίδα Telegraph για συγκάλυψη του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση