GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: To αδιέξοδο δε βοηθά την ευρωπαϊκή μας πορεία

“Στόχος μου είναι να διασφαλίσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, γι' αυτό είμαι εδώ. Και βέβαια η αίσθηση αδιεξόδου δεν βοηθάει”, δή...

Σαμαράς: To αδιέξοδο δε βοηθά την ευρωπαϊκή μας πορεία

“Στόχος μου είναι να διασφαλίσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, γι' αυτό είμαι εδώ. Και βέβαια η αίσθηση αδιεξόδου δεν βοηθάει”, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, όπου παρέστη.

Στη Σύνοδο Κορυφής συζητήθηκε κυρίως το ζήτημα της κρίσης της Ουκρανίας, ενώ στο περιθώριο της Συνόδου ο πρώην πρωθυπουργός είχε σειρά επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε διμερή συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, ενώ συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Γ. Ντολ, τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζ. Κ. Γιούνκερ, τους πρωθυπουργούς της Ιρλανδίας. Ε. Κέννυ, της Ισπανίας, Μ. Ραχόι, της Πορτογαλίας, Π. Π. Κοέλιο, της Βουλγαρίας, Μπ. Μπορίσοφ, της Ουγγαρίας, Β. Όρμπαν, της Φινλανδίας, Αλ. Στουμπ, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μ. Μπαρνιέ, τον Επίτροπο Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Γειτονίας και Διαπραγματεύσεων για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν, και την επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Σουηδίας, Άννα Κίνμπεργκ Μπάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση