GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"To φτύσιμο φτιάχνει τις γυναίκες"

"Οι γυναίκες σκέφτονται πολύπλοκα και δεν τους αρέσουν οι απλές καταστάσεις. Θέλουν το φτύσιμό τους για να κινητοποιηθούν"...



"Οι γυναίκες σκέφτονται πολύπλοκα και δεν τους αρέσουν οι απλές καταστάσεις. Θέλουν το φτύσιμό τους για να κινητοποιηθούν", λέει η Ντακότα Τζόνσον, πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι».
Η Τζόνσον, η οποία μίλησε στο Πρώτο Θέμα, φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της, η οποία έκανε κινηματογραφικό ντεμπούτο με τις ταινίες "Άγριο θηλυκό" και "Διχασμένο κορμί". Η πορεία της ζωής της στιγματίστηκε από τους ομηρικούς καβγάδες του πατέρα της Ντον Τζόνσον με τη μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ.
Μιλώντας για την οικογένειά της, λέει: "Η ασφάλειά μου πηγάζει κυρίως από την οικογένεια και τους φίλους μου - γι' αυτό και θέλω να κρατήσω όσα περισσότερα στεγανά μπορώ".
Για το ρόλο της: "Δεν ξέρω αν αυτός ο ρόλος θα είναι το διαβατήριο για τους επόμενους. Ούτε ξέρω αν θα ακολουθήσει η κινηματογραφική μεταφορά των δύο άλλων βιβλίων. Έχουμε παραδείγματα ηθοποιών που μια αποτυχία τους έκανε να μείνουν για πάντα στην αφάνεια. Ελπίζω να μην ανήκω σ' αυτή την κατηγορία, αλλά τιμώ τις επιλογές μου και είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση