GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Οδύσσεια ενός πελάτη της Toyota....

Αγαπητό press, θέλω να σας αναφέρω τη ταλαιπωρία μου και τη ψυχική κόπωση που έχω υποστεί από τότε που αγόρασα ένα αυτοκίνητο μικρό ...

Αγαπητό press,
θέλω να σας αναφέρω τη ταλαιπωρία μου και τη ψυχική κόπωση που έχω υποστεί από τότε που αγόρασα ένα αυτοκίνητο μικρό αυτοκίνητο Aygo της Toyota.Το έχω επισκευάσει πολλές φορές το έχω πληρώσει χρυσό και αυτοκίνητο δεν έχω αυτή τη στιγμή.
Συγκεκριμένα η Οδύσσεια μου άρχισε το Μάιο του 2011 όταν το αγόρασα και το πλήρωσα τοις μετρητοίς. Μετά από λίγους μήνες παρουσιάστηκε πρόβλημα, μου είπαν στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ότι πρέπει να αλλάξει ο εγκέφαλος, χωρίς όμως να μπορούν να περάσουν τη βλάβη στην εγγύηση. Αποφάσισα να ρωτήσω άλλο συνεργείο της Toyota, το οποίο δέχτηκε να αλλάξει τον εγκέφαλο μέσα στην εγγύηση.
Μετά από λίγο δυστυχώς άρχισαν πάλι τα προβλήματα και για να μη γίνομαι κουραστική κάποια στιγμή είχαν αποτέλεσμα να μείνει το αυτοκίνητο στην Πειραιώς. Όπως καταλαβαίνετε άλλαξε πάλι ο εγκέφαλος , αυτή τη φορά τον πλήρωσα και ύστερα από λίγους μήνες το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε κάποιες φορές μπροστά. Στο συνεργείο μου έλεγαν ότι δεν βρίσκουν πρόβλημα, ώσπου προσπαθώντας να βρω λύση το πήγα σε εξειδικευμένο και όχι εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Εκεί διαπίστωσαν ότι φταίει ο δίσκος. Τον άλλαξαν λοιπόν, τον πλήρωσα αλλά μέσα σε μία βδομάδα το αυτοκίνητο έμεινε πάλι.
Ξαναγύρισα λοιπόν στην αρχικό συνεργείο, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο δίσκος δεν ήταν αυθεντικός και σε αυτό οφειλόταν το πρόβλημα. Άλλαξαν λοιπόν το δίσκο τον ξαναπλήρωσα και μέσα σε λίγες μέρες το αυτοκίνητο έμεινε..
Τελικά, αποφάσισαν ότι χρειάζεται πάλι εγκέφαλο, αλλά το κόστος όπως καταλαβαίνετε ήταν ακριβό και έτσι σκέφτηκα να μη βάλω ούτε μεταχειρισμένο που πρότειναν ως πιο φθηνή λύση γιατί δεν ήταν βέβαια ασφαλής.
Απευθύνθηκα μάλιστα και στη γενική αντιπροσωπεία της Toyota Eλλάς για παράπονα αλλά δεν είχα καθόλου καλή αντιμετώπιση. Το αυτοκίνητο λοιπόν βρίσκεται στο συνεργείο και εγώ δεν έχω δυστυχώς αυτοκίνητο για να πηγαίνω στη δουλεία μου που μου είναι απαραίτητο και το κυριότερο έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου...

Μαριάννα Καραβοκύρη

4 σχόλια

  1. Να πας σε ενα συνεργειο που να ειδικευεται σε βελτιωσεις και να αντικαταστησεις τον εγκεφαλο με αφτερμαρκετ σαν DTA S60, EMU (πιο φτηνος) η οποιον σου συστησουν κλπ.
    Απο τα λεγομενα σου καθως δεν το ξερω το μοντελο φαινεται να υπαρχει
    σχεδιαστικο προβλημα.
    Τωρα τι σχεση εχει ο δισκος με τον εγκεφαλο δεν μπορω να καταλαβω...
    Ο δισκος χαλαει τοσο γρηγορα αν ξεκουραζεις το ποδι σου στο πενταλ του συμπλεκτη η δεν εχεις μαθει να αλλαζεις ταχυτητες σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά σχέση έχει ο εγκέφαλος με τον δίσκο;
    Άμα χαλάσει το ένα αλλάζεις το άλλο και τούμπαλιν;
    Και που ακριβώς φταίει η Τοyota;

    ΜΗΤΣΟΣ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΔΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ...ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΔΟΣ ΕΞΩ ΕΝ ΩΡΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ... !!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ....ΓΙΑ ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ....ΦΙΛΙΚΑ Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση