GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TransAsia: Στους 31 οι νεκροί της αεροπορικής τραγωδίας

Στους 31 νεκρούς και 12 αγνοουμένους διαμορφώνεται ο τελευταίος απολογισμός της τραγωδίας με το αεροσκάφος της TransAsia που συνετρίβη ...

TransAsia: Στους 31 οι νεκροί της αεροπορικής τραγωδίας

Στους 31 νεκρούς και 12 αγνοουμένους διαμορφώνεται ο τελευταίος απολογισμός της τραγωδίας με το αεροσκάφος της TransAsia που συνετρίβη σε ποταμό στην Ταϊπέι.

Συνολικά στο αεροπλάνο επέβαιναν 58 άνθρωποι, επιβάτες και πλήρωμα. Νεκροί έχουν ήδη βρεθεί ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του σκάφους.

Το αεροσκάφος χτύπησε σε έναν υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο και στη συνέχεια βούτηξε στα νερά του ποταμού λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Ταϊπέι.

Η διοίκηση της Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι από τη συντριβή διεσώθησαν 15 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 2 παιδιά. Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, 31 επιβάτες προέρχονταν από την ηπειρωτική Κίνα και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες ήταν από την Ταϊβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση