GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Η πτώση του αεροπλάνου της TransAsia

Tη στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου της ταϊβανέζικης εταιρίας TransΑsia Airways, δείχνει το βίντεο, το οποίοι θα δείτε στη συνέχεια. Το...

Βίντεο: Η πτώση του αεροπλάνου της TransAsia

Tη στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου της ταϊβανέζικης εταιρίας TransΑsia Airways, δείχνει το βίντεο, το οποίοι θα δείτε στη συνέχεια.

Το αεροπλάνο περνάει ξυστά πάνω από αυτοκινητόδρομο, αλλά και πάνω από αυτοκίνητο το οποίο κινείται εκείνη την ώρα και πέφτει σε ποτάμι στην Ταϊπέι.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, 17 να έχουν διασωθεί, ενώ άλλοι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια, μετέδωσαν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Μεταξύ των επιβαινόντων είναι 31 κινέζοι τουρίστες, ανακοίνωσε η υπηρεσία τουρισμού της Ταϊβάν.
Το ATR 72-600 της TransΑsia πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση όταν γύρω στις 05.00 ώρα Ελλάδας, μερικά λεπτά μετά την απογείωσή του, προσέκρουσε σε οδική γέφυρα πριν συντριβεί σε παρακείμενο ποτάμι. Όσοι διασώθηκαν διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Σονγκσάν στην Ταϊπέι με προορισμό το νησί Κινμέν.
Σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή. Τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν διασώστες να στέκονται πάνω στα συντρίμμια του αεροσκάφους προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες χρησιμοποιώντας σχοινιά και να μεταφέρουν τους διασωθέντες, μεταξύ τους δύο παιδιά, με σωσίβιες λέμβους μέχρι την ακτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση