GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντόροθι Κινγκ "συνήγορος" του Βαρουφάκη στην "κόντρα" με τον συντάκτη της Wall Street Journal

Μια ακόμη διάσημη θαυμάστρια έχει αποκτήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης που συνεχίζει να απασχολεί τους χρήστες των social media. Αυτή την φορά ο υπ...

Η Ντόροθι Κινγκ συνήγορος του Βαρουφάκη στην κόντρα με τον συντάκτη της Wall Street Journal

Μια ακόμη διάσημη θαυμάστρια έχει αποκτήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης που συνεχίζει να απασχολεί τους χρήστες των social media. Αυτή την φορά ο υπουργός Οικονομικών «αναμετρήθηκε» στο Twitter με τον αρθρογράφο της Wall Street Journal, Σίμον Νίξον, προκαλώντας τον θαυμασμό της γνωστής αρχαιολόγου, Ντόροθι Κινγκ.

«Η κυβέρνηση υποχωρεί (climbs down), συμφωνεί να μιλήσει με την τρόικα καθώς τα φορολογικά έσοδα καταρρέουν και οι τράπεζες παίρνουν άλλα 5 δισ. στον ELA. Ξημερώνει ρεαλισμός;», αναρωτήθηκε ο κ. Νίξον για να λάβει την απάντηση από τον Έλληνα υπουργό:

«Ίσως πρέπει να κοιτάξεις ξανά, ποιος υποχώρησε. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, βέβαια».

Στη συνέχεια ήρθε το «τιτίβισμα» της  Ντόροθι Κινγκ η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό το tweet του Βαρουφάκη, γράφοντας πως είναι ένας «macho» υπουργός και ο ήρωας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση