GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς μετρό και τραίνο από τις 11.00 μέχρι τις 14.00

Φρένο τραβούν οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σήμερα στις 11.00 το πρωί, στην Αθήνα. Η στάση εργασίας θα διαρκέσει μέχρι τις 14....

Χωρίς μετρό και τραίνο από τις 11.00 μέχρι τις 14.00

Φρένο τραβούν οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σήμερα στις 11.00 το πρωί, στην Αθήνα. Η στάση εργασίας θα διαρκέσει μέχρι τις 14.00.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την απόσυρση των καινούργιων συρμών 3ης σειράς του μετρό της Αθήνας, που παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία πέραν της αναστάτωσης των δρομολογίων, θέτουν σε κίνδυνο αυτό που λέγεται «Ασφάλεια Σιδηροδρόμου» (προσωπικό, επιβάτες, εξοπλισμός). Όπως επίσης, τεράστια δυσλειτουργία παρουσιάζουν και οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης- επιβίβασης επιβατών στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του.

Τέλος, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν: «Παρά τις όποιες οχλήσεις μας, η Διοίκηση της Εταιρείας δείχνει μία περίεργη στάση, δείχνοντάς μας ότι ή δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα ή ότι τα θεωρεί μικρής σημασίας». Επίσης, καλούν «τη ΣΤΑ.ΣΥ. και τους εμπλεκόμενους πολιτικούς προϊστάμενους, αφού δώσουν επαρκείς εξηγήσεις, να λάβουν κάθε μέριμνα, ώστε να αποφευχθούν "παρατράγουδα" που θα θίξουν τη σωματική ακεραιότητα προσωπικού ή επιβατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση