GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Κατεπείγουσα εξέταση του ελληνικού αιτήματος για τα 1,2 δισ.

Την κατεπείγουσα εξέταση του ελληνικού αιτήματος για το 1,2 δισ ευρώ που εκ παραδρομής στάλθηκε στον Προσωρινό Μηχανισμό Διάσωσης απ...

Ντάισελμπλουμ: Κατεπείγουσα εξέταση του ελληνικού αιτήματος για τα 1,2 δισ.

Την κατεπείγουσα εξέταση του ελληνικού αιτήματος για το 1,2 δισ ευρώ που εκ παραδρομής στάλθηκε στον Προσωρινό Μηχανισμό Διάσωσης απ' το ΤΧΣ, φέρεται να ζητεί ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όπως αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους Bloomberg και ΜΝΙ, ο κ. Ντάισελμπλουμ φέρεται να έστειλε επιστολή προς τον EFSF και τον επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ.

Με αυτή ο πρόεδρος του Eurogroup έδωσε εντολή να εξεταστεί το θέμα γρήγορα από τα κλιμάκια του ΕWG.

Με βάση τη διαδικασία, ο Ενιαίος Μηχανισμός Εποπτείας (SSM) πρέπει να κάνει το ανάλογο αίτημα-γνωμοδότηση στον EFSF, ενώ την τελική απόφαση θα πάρει το Δ.Σ. του Ταμείου.

Στην αρχή της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, το ΤΧΣ φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει τα μετρητά (1,2 δισ. ευρώ από τα 1,5 δισ. ευρώ) και στη συνέχεια τα ομόλογα του EFSF.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση