GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (από τους 149!) αρνήθηκαν να πάρουν αυτοκίνητο...

Απ' τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο πέντε αρνήθηκαν να πάρουν σήμερα βουλευτικό αυτοκίνητο: Η Λένα Ψαρρέα, ο Γιώργος Δημαράς, ο Μ...

Απ' τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο πέντε αρνήθηκαν να πάρουν σήμερα βουλευτικό αυτοκίνητο: Η Λένα Ψαρρέα, ο Γιώργος Δημαράς, ο Μουσταφά Μουσταφά, ο Γιάννης Σταθάς και ο Νίκος Φίλης. Κι αυτό παρά τις πολλαπλές διαβεβαιώσεις και την εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώθηκαν και κατέφυγαν στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για να διαμαρτυθούν, με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί ένας βουλευτής να στερηθεί το βουλευτικό του όχημα. Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε να επανέλθει στο ζήτημα και προειδοποίησε εκ νέου, αλλά δίχως αποτέλεσμα...
Και αυτή τη φορά οι παραινέσεις έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα 146 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν σήμερα στην κλήρωση για το βουλευτικό τους αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταθάς δεν πήρε όχι μόνο βουλευτικό αυτοκίνητο, αλλά δήλωσε ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος να προσλάβει δύο μετακλητούς, ενώ τους δυο αστυνομικούς που εδικαιούτο θα τους παραχωρήσει στο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου, περιοχή από την οποία κατάγεται.
Πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι υπάρχουν περισσότεροι βουλευτές από αυτούς που έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο, δεν δίνουν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα για να μην υπάρξει «ανθρωποφαγία».

ΑΝΕΛ: Μόνο τέσσερις αρνήθηκαν το βουλευτικό αυτοκίνητο

Επιπλέον, το βουλευτικό αυτοκίνητο αρνήθηκαν μόνο τέσσερις (από τους συνολικά 13) βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελληνων: ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, η Ελενα Κουντουρά, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Νίκος Μαυραγάνης.

6 σχόλια

  1. ΑΦΉΣΤΕ τα αυτοκίνητα ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ κάνετε κάτι ΗΛΊΘΙΟΙ ... Γαμώ την Γερμανία

    Μαλάκες ξυπνάτε επιτελούς γαμώ τα ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ...ΡΕ ΕΔΩ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΛΕΥΒΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΙΣ--ΒΟΡΙΔΗ--ΣΚΡΕΚΑ-...ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΦΎΓΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιπρα ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΌΛΩΝ ..ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ ΠΕΙΘΑΡΧΕΊΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .....ΑΝ ΘΈΛΟΥΝ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΔΙΑΓΡΆΦΕΙ ,,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΜΜΑΡΟΒΕΝΥΖΕΛΟΘΕΩΔΟΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρεεεεεεεεεεε ΞΥΠΝΆΤΕ ...σας υπονομεύουν πιο πολύ στην ΕΛΛΑΔΑ ///ΣΚΡΕΚΑΣ--ΒΟΡΙΔΗΣ//ΑΔΒΝΙΣ// ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ// ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ///ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..ΛΟΒΕΡΔΟΣ// παρακαλάνε να σκάσει η ΧΏΡΑ ...ΑΝ δεν το καταλαβαίνεται!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΊΣΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ????????? (ΕΠΙΤΕΘΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε φτάνει πια η ευγενικό ΥΦΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΣ ΓΡΆΦΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ..ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ..

    ΑΡΙΣΤΕΙΣΗ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΥΣ ΣΑΜΜΑΡΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΤΣ ΚΑΙ SIA

    ======================================

    λέξη Τσίπρα μπράβο σου! Και δεν σου φαινότανε! Είσαι πιο επικίνδυνος απ’ όσο μπορούσε κανείς να φανταστεί!

    «Το μνημόνιο ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ξεχάστε το».
    Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015.

    «Η Τρόικα είναι παρελθόν ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ».
    Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τρίτη 10 Μαρτίου 2015.

    Προσέχετε τις έντεχνα στημένες δηλώσεις;

    Όχι «Το μνημόνιο ξεχάστε το. (τελεία)», ούτε «Η τρόικα είναι παρελθόν.(τελεία)».

    Να τα ξεχάσουμε «ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ». Οι...
    άλλες μορφές τους (που δεν γνωρίσαμε ακόμη) δεν αποκλείονται! Οι άλλες εκδοχές τους (σαν κι αυτές που δέχθηκε ενυπογράφως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) δεν περιλαμβάνονται στις δηλώσεις!

    Ο ορισμός της υπεκφυγής: χρήση βαρύγδουπης εντυπωσιακής γλώσσας, η οποία ενώ σε πρώτο άκουσμα (ή ανάγνωση) ακούγεται (φαίνεται) κατηγορηματική και άκαμπτη, εντούτοις επιτρέπει στον ομιλούντα να αποφύγει τη δέσμευση ενώ κυριολεκτεί!

    Κάτι τέτοιο εννοούσε και ο Μπιλ ο Γκομενιάρης όταν δήλωνε ότι δεν διατηρούσε «σεξουαλική σχέση» με την δεσποινίδα Λεβίνσκι, για να ξεκαθαρίσει αργότερα (όταν τον στρίμωξαν) ότι «η εμπλοκή σε σεξουαλικές πράξεις» δεν συνιστά κατ’ ανάγκην «σεξουαλική σχέση».

    «Π⓪υστι€ς» δηλαδή, από «⓪ούστηδ€ς» ειδικούς στην προπαγάνδα, μάστορες στο ψεύδος και δάσκαλους στην παραπλάνηση. Επαγγελματίες.

    Γι αυτό θεωρώ ότι ο κύριος Τσίπρας και οι συν αυτώ είναι πολύ επικίνδυνοι. Δεν είναι ερασιτέχνες ή μαθητευόμενοι μάγοι. Είναι επαγγελματίες οι ίδιοι ή πίσω τους κρύβονται επαγγελματίες.

    Αριστείδης (ο Δίκαιος;) μέσω resaltomag, σκίτσο tsiolakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι απόγονοι του Γ' Ράιχ μας απειλούν και ... πάλι!

    Οι δηλώσεις και οι ενέργειες του νέου μας Πρωθυπουργού δηλ. ότι θα ακολουθήσει και θα εφαρμόσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις αλλά και το βέτο της Ελλάδας εναντίον των Ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Ρωσίας θορύβησαν και εξόργισαν το ιερατείο της “λυκοφωλιάς” των Βρυξελλών και από ότι διαβάζουμε η κ. Μέρκελ δεν θέλει να δει ούτε “ζωγραφιστό” τον κ. Τσίπρα στην επόμενη σύνοδο κορυφής!


    Θα μου πείτε βέβαια ότι
    η “Μέγαιρα” έχει δίκιο μια και είχε συνηθίσει αλλιώς και τώρα της κακοφαίνεται που ο νέος υπουργός οικονομικών ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε δημόσια ότι δεν αναγνωρίζει και εκ τούτου δεν συνομιλεί με τους Τροικανούς υπαλληλίσκους που μας έστελνε για να μας ελέγχει και να μας επιβάλει τις προσταγές της αφού κατά αυτήν (αλλά και κατά τον πρώην πρωθυπουργό μας κ. Γ. Παπανδρέου τον οποίο με την ψήφο μας στείλαμε στον αγύριστο) είμαστε διεφθαρμένοι και τεμπέληδες.

    Όμως η υποκρισία της εκτός από εξόφθαλμη είναι και εξωφρενική μια και ο γνωστός “καρπαζοεισπράκτωρας” της κ. Βενιζέλος παραδέχτηκε παλαιότερα σε κάποια τηλεοπτική του εμφάνιση (στον eniko.gr του κ. Χατζηνικολάου) ότι οι Γερμανοί κρατούν τα στοιχεία για την γνωστή υπόθεση της Siemens και τις μίζες του Χριστοφοράκου (τον οποίο φυλάνε οι ίδιοι οι Γερμανοί ως κόρη οφθαλμού σε πολυτελή κατοικία στο Μόναχο) σε πολιτικούς και των δύο κομμάτων που κυβερνούσαν επί 40 χρόνια την Ελλάδα δηλ. του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!

    Μετά λοιπόν από αυτή την δημόσια ομολογία είναι προφανές ότι όλα αυτά τα “Μπουμπούκια” ήταν όμηροι των Γερμανών και για αυτό μας εξαθλίωσαν με τις πολιτικές και τις αποφάσεις τους.

    Σκεπτόμενοι λοιπόν με απλή λογική και κοινό νου είναι ολοφάνερο ότι οι απόγονοι του “Χίτλερ” ηθικολογούν λεκτικά προβάλλοντας τους εαυτούς τους ως τίμιους και αδιάφθορους που τάχατε είναι εγγυητές μια ενωμένης Ευρώπης αλλά στην ουσία εδώ και χρόνια στήνουν ένα μαύρο ιστό υποδούλωσης των λαών της θέλοντας ίσως να τους εκδικηθούν για τις δύο ήττες και συντριβές που υπέστησαν στους δύο παγκόσμιους πολέμους που έκαναν! (ως όπλο τους σε αυτή την προσπάθεια χρησιμοποιούν το νόμισμα του Ευρώ). Θεωρώ λοιπόν ότι σε αυτή την φάση η νέα μας κυβέρνηση πρέπει να στηριχτεί από όλους μας γιατί θα δεχτεί μεγάλη πίεση και ύπουλα χτυπήματα κάτω από την μέση από τα "Αντρογύναια" και τους "Τζιτζιφιόγκους" των Βρυξελλών αλλά και από τους εγχώριους "Γερμανοτσολιάδες" (Πολιτικούς και Δημοσιο-(κ)αφρους) προκειμένου να καταρρεύσει για να μη μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι και παρασύρουμε και τους άλλους λαούς εναντίον του νέου Γ' Ράιχ των κατά εξακολούθηση φονιάδων της Ευρώπης!

    ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ
    Boυλιμικοί με τις κρατικές λιμουζίνες-μόνο 12 από τους 135 νέους βουλευτές αρνήθηκαν την δωρεάν κούρσα...

    Ένα μικρό ποσοστό τελικά από τους νέους βουλευτές φαίνεται να επέλεξε να δώσει το καλό παράδειγμα και να προβάλλει ένα άλλο ήθος σε ότι αφορά στα προνόμια και τις διευκολύνσεις που τους παρέχει η Βουλή.

    Ο λόγος για τα βουλευτικά αυτοκίνητα που από τους 135 νέους βουλευτές δημοσίως δήλωσαν ότι δεν θα τα παραλάβουν μόλις 12 βουλευτές. Κοινοβουλευτικές πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο για πολλούς βουλευτές που είπαν «όχι» στο βουλευτικό αυτοκίνητο, ακολουθώντας την σχετική παρότρυνση του πρωθυπουργού, όμως είτε οι ίδιοι είτε οι αρμόδιοι του κόμματος αρνούνται να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα των εν λόγω βουλευτών, ούτε καν τον ακριβή αριθμό τους και αρκούνται στο χαρακτηρισμό «πολλοί».

    Κατόπιν αυτού τέσσερις μόλις είναι οι κυβερνητικοί βουλευτές που γνωστοποιήθηκε ότι αρνήθηκαν το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου και είναι οι κ.κ. Γιώργος Δημαράς, Ελένη Ψαρρέα, Μουσταφά Μουσταφά και Νίκος Φίλης.

    Από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, από τους 17 συνολικά βουλευτές της, οι 5 με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν πήραν βουλευτικό αυτοκίνητο και αυτοί είναι η κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο κ. Γιάννης Αμυράς, ο κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης και η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη.

    Βουλευτικό αυτοκίνητο δεν πήραν επίσης οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης και Θανάσης Παπαχρηστόπουλος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το βουλευτικό «προνόμιο» αρνήθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος...

    Θα πω στους αριστερούς του ΚΩΛΟΥ να διαβάσουν την ιστορία το ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ όταν για λόγους αποκλεισμού στον κόλπο τον χοίρων έτρωγαν όλοι οι Κουβανοι με το τεφτέρι...Αυτός ως αλλεργικός και ασθματικός κάποια φαγητά από το τεφτέρι θα του έκαναν κακό στην υγειά του και οι σύντροφοι έκαναν κάτι (λαμογιες) για να φάει κάτι διαφορετικό και όταν Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΕ το ανακάλυψε τους κάλεσε στο υπουργείο βιομηχανίας που ήταν υπουργός ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΌΧΈΣΕ...αυτό δείχνει

    ΜΕΡΙΚΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ γίνονται ΤΥΧΑΊΑ ΣΎΜΒΟΛΑ ..αριστεροί του ΚΏΛΟΥ.. άλλα είστε αριστεροί μπορείτε να συμβολιστεται ΚΆΤΙ???ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ είστε μπαγλαμάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση